Gå til innhold

Trask

Passivt medlem
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Har nok ikke fått tydelig nok frem konseptet med denne hytta. Dette skal være en "hytte-hytte" som skal brukes i forbindelse med sauetilsyn/sauesanking. Den er planlagt bygd på 850 moh, selvsagt uten vei, og skal ikke ha innlagt vann eller strøm. Torv til taket er tenkt tatt ut på stedet, og så vidt jeg har skjønt bør da ikke vinkel være over 27 grader. Tanken er å holde hytta så lav som mulig for at den ikke skal ruve, men samtidig vil jeg gjerne bruke hemsen til soveplass, og gjerne at ungene kan være der noe. Så spørsmålet var i utgangspunktet hva som er "vanlig" høyde på sovehems ( da snakker jeg gammeldags "hytte-hytte" og ikke type Hafjell-hytte i alpinbakken...
  2. Her var det mange gode innspill. Å lage knevegger er ikke dumt, men med tanke på hvor lita hytta er, så kan ikke de være for høye - da vil hytta bli altfor høy, og se helt rar ut. Det er om å gjøre å holde hytta lavest mulig, men samtidig kunne bruke hemsen til soving og gjerne lek... Det kan også være aktuelt å gjøre hytta noe bredere - må visst tegne videre, ja;)
  3. Planlegger å bygge ei lita hytte, 5x7m. Takvinkel skal ikke være mer enn 27 grader, (da jeg skal legge torv på taket. )Vil gjerne lage sovehems oppe, men hvor høyt bør det være under mønet for at dette skal fungere greit?? Trenger ikke ståhøyde, men bør gå an for unger å leke der... hva er normalen på sovehemser?? Trenger innspill her, håper noen kan gi meg det:)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.