Gå til innhold
  • Bli medlem

jmtjs

Passivt medlem
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av jmtjs

  1. På min Arcteryx er det veldig tett ved handleden, noe som jeg opplever som litt ubehageligt når jeg blir varm, på Houdini jakken er det litt mer plass. Og på Houdini jakken kan lommene brukes til lufting.
  2. Arcteryx Atom har jeg i byen, skal jeg på tur tar jeg Houdini Mrs Dunfri. Atom jakken har altfor dårlige ventilasjonsegenskaper hvis du spørr meg.
  3. Voigtlander 20mm f.3,5 (kun 202g) og Nikon 70-300mm
  4. Jeg har hatt en nær-døden opplevelse på ski uten stålkant... myk snø blir fort veldig hard når solen går ned... Jeg går på smørefrie ski med kort/langfeller ved behov. Med smørefrie ski har jeg ok feste og ok gli meste delen av tiden. Fischer har noen ski med smørefritt og feste for kortfeller. Jeg har ett par ski uten kortfelle feste.
  5. Jeg er svensk natur-emigrant og har litt erfaring från å oppsøke og nå bo mitt i det. Det å bo mitt i det er best! Jeg trenger egentlig ikke å dra på ferie en gang då jeg allerede bor på best-plassen, på 20-30 mil finner jeg så mye å se og oppleve så det holder resten av livet. Og skulle jeg til eventyrs få lyst på storby-livet finnes det jo fly.
  6. De er bra! Fri returfrakt. Jeg er svensk så jeg har lang erfaring med addnature, og det har fungert like bra her i Norge.
  7. Det er nok omtrent det du får betale... Kanskje du kan finne noe rimligere på nett. Men ikke helt enkelt å finne kategori 4 synes jeg. Du kan også se på http://www.sportoptik.se/ de sender til Norge og er ihvert fall flinke til å svare på spørsmål. Sjelv kjøpte jeg hos min optiker til slutt.
  8. jmtjs

    Dunskjørt

    @marihøna jeg har vanligtvis S, men har M på skjørten. Hvis jeg kun brukte den til jeans så er den litt stor, men over tykke bukser så synes jeg M er bra størrelse.
  9. jmtjs

    Dunskjørt

    Skjørt er helt genialt! Jeg bruker Houdinis skjørt. Gir mye varme i forhold til vekt. Den er med på tur, den er extra varme i soveposen, i byen når en venter på bussen, kan brukes som poncho. Alle trenger en skjørt
  10. Selv om det ikke er myggnetting så er jo ikke ventilerna åpne. Det er noen tekstil som holder mygg og snø ute. Hvor mye mindre luft som går gjenom denne tekstilen samenlignet med myggnetting aner jeg ikke. Men jeg har overlevett å sove med ventilerne stengde når det har vært mye mygg.
  11. Planera för snö i Tromsø vid den tiden. Tänk också på att nysnö och vind kan göra det svårframkomligt på bara några timmar, så god utrustning och koll på väderprognosen rekommenderas. Tycker du om snöpuls, korta dagar och ett rå-fuktigt klimat kan då få en riktigt fin tur Vi kanske ses på fjället
  12. Jeg kanskje ikke får spørsmålet hvis jeg er redd, men helt ukjennte mennsker (både kvinner og menn) oppfordrer meg å være forsiktig (en oppfordring jeg redan fått fra mora mi ). Men en kveld på fjellet når tåken lå på bakken, og å gå vilse føltes som en mulighet, møtte jeg en kvinne som sa "kos deg!" og det var så hyggelig å få istedet for "er du redd?" "var forsiktig!" Men jeg er redd, for å sove alena, spesielt når det er mørkt. Men etter en dags gåing så pleier jeg å søvne likevel
  13. http://www.kulturminnesok.no/ Her finnes mange kulturminner!
  14. Jeg har ett par smørefrie ski fra Fischer, når det er bratt bruker jeg i tillegg korte feller (type kicker-skins). Meget fornøyd med at kunne valge mellom smørfritt och feller. Så jeg sier smørefritt og feller
  15. Jeg har en termoskjørt som er veldig fin å bruke i soveposen! Gir varme der det trengs. Anbefales til alle som fryser. Og at bruke en fleecejacke i soveposen er også helt greit. Både fleecejacke og termoskjørt er ting som jeg alikvel har med på tur så de gjenerer jo ikke noe extra vikt. Er jo deilig å bare bære sommer soveposen og ikke vinter soveposen. Undertøy bruker jeg i stort sett alltid, like mye for at beskytte soveposen, som for varme.
  16. Jeg har også et Akto som lekker, det er i en søm ved ingangen. Jeg snakket direkt med Hilleberg, men jeg fikk lov til at klart og tydligt si at det var et nytt telt som lekker, før de sende meg sømforsegler. I første omgang synes de jeg burde gå til en butikk å kjøpe sømforsegler... Det er nok ikke helt tett nu heller, så regner det mye må jeg huske å ikke ha støvlerne hvor det lekker... Ellers liker jeg mitt Akto
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.