Gå til innhold

jacoblues

Passivt medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Hei! Jeg skal til London om noen uker og tenkte å kjøpe en ny tur-jakke mens jeg er der.. Lurte derfor på, om noen har erfaring med Mountain Equipment's "Lhotse" jacket? Noen erfaringer?
  2. Hei igjen! ville bare si takk for hjelpen! for et kupp! fantastisk sko, til en syk (rimelig) pris. bestilte Viking Vetti på skittfiske.no (som anbefalt ) og fikk skoene 2 dager senere i posten. ble umiddelbart overrasket over hvor robust skoen var. synes ikke den så noe spess ut på bildene.. fikk prøvd skoene skikkelig samme helgen, tilsammen circa 40-45km. Sålen er veldig stiv, noe som var uvant i begynnelsen (lenge siden jeg hadde sko med en såpass stiv såle). jeg overtråkket i sommer og var derfor på utkikk etter sko med god ankelstøtte, noe disse oppfyller helt. prøvde skoene i nærområdet på Inderøy. alt fra vanlige skogsstier, steinfjæra og på "fjelltur liknende" områder (?!) ... skal du bare bruke dem til å gå tur med hunden i skogen, blir disse skoene overkill - synes jeg. men ellers: vanntett (det regnet skikkelig helgen jeg prøvde dem) og ingen problemer på våt underlag (stein...). alt i alt: 900kr - for en latterlig bra pris for disse skoene! lurer bare på en ting: hva bruker du til å impregnere dem?
  3. wow! har fullstendig oversett denne... har tenkt å kjøpe noen sko som jeg også kan bruke på lengre turer fra og med neste vår... har dere prøvd Vetti II på lengre turer? tenker spesielt om på regntunge dager / holder den vann ute som lovet? prisforskjellen er jo enorm.. har det noe å si for kvaliteten? skal dra ned til xxl i morgen og prøve denne (Y) (Y) (Y)
  4. hei! skal kjøpe et par nye turstøvler og vurderer først og fremst Viking Tyin II. Noen som har erfaring med disse? Har også sett på Viking Stetind: Har noen evt noen erfaringer her? takk for hjelpen!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.