Gå til innhold
  • Bli medlem

havsula

Passivt medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av havsula

  1. Hei Beklager litt dårlig stillt spørsmål. Etter å ha lese review eg henviser til ein gong til ser at eg at uansett har misfortstått så vi legger den død:) Men kor kjøpte du din. Med unntak av https://www.tobe.no/ (som skal ha 1549 kr , som er 450 kr meir ein dei andre nettbutikkene) så er alle andre tomme.
  2. Såg ein review som nevnte at askefangaren til Bushcraft manglar kant slik at glør kommer på utsida. Opplever du det som eit problem?
  3. Hei Så om eg vil spare vekt og kun skal bruke på helgeturer så vil kanskje ein MSR Pocket Rocket (eller Biltema sin tilsvarande) med ein vinskjerm gjere like god jobb? Eg overnattar sjeldan meir ein 1-2 netter om gangen. Då vil eg iallefall endå ha mulighet til å koke spagetti eller nudler utan og gjere meg til fattigfrans.
  4. Hei. Planlegger å kjøpe meg en av disse pga kort koketid. Har mest lyst på Windburner. Er disse systemene først og fremst laget for å koke vann? Noe som betyr at en kun kan bruke tørket mat av typen Real eller lignende? Er det noen som lager mat direkte i grytene. Har lese at det er veldig vanskelig i Windburner siden den er dårlig regulering.
  5. Hei Lurar på å ta meg ein regntelt-tur i helga til Svartkulp. Veit du om det endå er masse hjorteflue i Østmarka?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.