Gå til innhold
  • Bli medlem

AK74

Passivt medlem
  • Innlegg

    392
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    11

Artikkel-kommentarer skrevet av AK74

  1. 16 timer siden, Ulv! skrev:

    Fin rapport! Det kan jo være verdt å nevne at det finnes en alternativ slutt på denne ruta: Ned til Tranøybotn fra Åndervatnet. Jeg gikk turen for noen år siden: Tirsdag, Botnhamn-Nordheggdalen. Onsdag, Nordheggdalen-Langdalsvatnet (litt før). Torsdag, Langdalsvatnet - det første vatnet i nasjonalparken (en del kortere og brattere rute enn standard, men merka av på kart). Fredag, Ånderdalen-Tranøybotn camping. 

     

    Var du innom Statskog sin åpne hytte i Nordheggdalen? Tidligere var denne ganske "shabby". I tillegg var stien ned Sørheggdalen "ikkeeksisterende". 

    Takk:) ja du kan gå ned til Tranøybotn, men siden den siste etappen fra Ånderdalen til Olaheimen er den flotteste bør en ikke gå glipp av den:) Statsskogkoia i Heggedalen er veldig grei, har overnatta der tidligere. Denne gangen var den opptatt. Stien i Sør-Heggedalen er ryddet litt, og den var grei å følge. Det som trengs er klopping over myrene. Meget våt etappe. 

    • Liker 2
  2. 1 time siden, Martin HJ skrev:

    Lurer på å droppe Lofoten neste år og satse på Senja istedenfor :) Ble ikke noe mindre lysten etter denne rapporten! Takk for fin turrapport fra et flott område.

    Takk:-) Denne turen anbefales virkelig :-)  I tillegg til denne litt lengre turen har jeg fått mange turer til Senja, både toppturer og helgeturer. Det blir flere!  Senja er nok å foretrekke mtp turiststrømmen, men er Lofotværing selv så må jo innrømme at Lofoten også er vel verdt et besøk eller flere. Veldig lite folk å treffe på når jeg gikk denne løypa på Senja. 

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.