Gå til innhold
  • Bli medlem

Sheepy

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Sheepy

  1. Her har det jaggu ikke noe å si på responsen. Tusen takk for raske og gode svar! Sender en mail til Helsport og hører hva de sier. Hvis ikke det ordner seg med dem, kan jeg sjekket jeg ut de to systuene som er nevnt her.
  2. Heisann! Jeg har vært så uheldig å fått en rift i ytterduken på teltet mitt. Er ikke den største riften, men vil gjerne få fikset den så den ikke blir større. Er ca. 5-7 cm. lang, og er i ytterfeltet, nede ved kanten så kunne absolutt vært verre. Lurte derfor på om dere har noen tips hva som burde gjøres med det? Vet at jeg kan sende det til Helsport og få de til å fikse det, men er student så tenkte å høre om det var noen billigere forslag. Frakten frem og tilbake blir jo fort i underkant av 400 kr, også kommer selve reparasjonen i tillegg, så tenker med at vi fort snakker om en 1000 lapp. Fikk jo med et lappesett, men slik jeg forsto det var dette mer til midlertidig fiksing når man er ute på tur. Ducktape er kanskje det billigste som kan fungere nogen lunde bra, eller hva sier dere? Kunne jo eventuelt også levert det inn på en systue, men de bør kanskje ha litt greie på telt, eventuelt denne typen stoff. Bor i Oslo dersom noen har noen anbefalinger. Legger ved et bilde så dere kan se. På forhånd takk for alle tips.
  3. Har du fått testet det ut nå Gnukk_og_ute? Vurderer å kjøpe dette teltet selv, så hadde vært greit å høre hva du syns? Tenker blant annet å bruke det her i Bergens området.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.