Gå til innhold
 • Bli medlem

TerjeU

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Tenker å gå samme turen i sommer. Har lest et sted at det skal være bra å fiske i Pøylåna (ved Blåsjø). Men hadde vært bra med noen flere tips! Når det gjelder mat kommer jeg til å ta med litt selv, og ellers satse på å kjøpe i hyttene. Er verdt å betale litt for å spare noen kilo på ryggen. Noen som har noen anelse om hvordan forholdene på denne strekningen pleier å være i midten av juni? Tenker på vannføring og snø.
 2. Har slitt med dette og at lim vandrer gjennom tapen og klistrer sammen tær og foten mot sokken. Løsningen har vært å bare ta platertape på utsiden.
 3. TerjeU

  Mat i fjellet

  Toro-poser kombinert med tørket kjøttdeig og ris/pasta pleier jeg å spise. Bruker kyllingkjøttdeig både fordi jeg synes den smaker bedre og fordi den er lettere å tørke. Skal du tørke kjøttdeig, så husk å mos den i så små biter som mulig mens den stekes i panna, ellers tar det veldig lang tid før den trekker til seg vann igjen. Potetmos med en litt kraftig krydret spekepølse er også forbausende godt. Frokosten min på tur er hjemmelaget musli (havregryn, honning og smør) men blåbærsyltetøy og (tørr)melk Mens jeg går spiser jeg sjokolade, nøtter, rosiner og kjeks.
 4. Kan ikke si jeg er fornøyd med Paris-pulken. Prøvde den i vinter. Det er bare et akebrett... Når det gjelder spade er jeg veldig fornøyd med denne fra Indigohttp://www.sportsnett.no/m?/wsp/sportsnett/webon.cgi?func=show&table=PRODUCT&func_id=BD19&var_1=&categorynu=X0&categorytxt=Sn Man kan virkelig hakke is med den uten problem. Ser knapt noe slitasje på kanten av bladet. Knekker du den får du uansett ny!
 5. Fikk litt bakoversveis da jeg så axn700 i virkeligheten. På bildene ser den ikke så stor ut, men den er jo enorm og klumpete. Ut i fra bildene fikk i alle fall jeg inntrykk av at den hadde en lenke av titanium, men det er bare synsbedrag. Det er en gummirem med noen titanledd på utsiden øverst ved klokka.
 6. Bølger er gøy det, men havkajakk er for pingler Å padle en flattvannsracer i store dønninger, det er saker det! Det er ikke ofte forholdene er bra innerst i Oslofjorden, men de gangene det har blåst kraftig fra sør på dagen, og løyet mot kvelden så dønningene har roet seg litt ned, er bølgesurfing med racer ufattelig gøy. Da har dønningene lang nok avstand mellom seg så kajakken ikke bare graver seg rett ned (en av ulempene med en racer ). Fordelene med en racer derimot er den vanvittige farten man kan oppnå, men det krever at man sitter stødig som et fjell i båten, og vet hvordan man br
 7. Ser på hjemmesiden deres at de skal ha 70 spenn for en pose Nesten det dobbelte av hva XXL tar når de har det inne. Er det mulig...
 8. Sportsnett påstår at de har REAL inne. Har du sjekket? Så noen kommentarer her på forumet om det nye merket som XXL har tatt inn istedet for REAL. Tror det het Adventure Food. Uansett var det ikke mange lovord å finne: (tatt fritt fra hukommelsen) Dårlig/lite krydret smak, mindre energi, ikke zip lock, står knapt av seg selv når vannet er tillsatt. Gjør et søk så finner du det sikkert. Travel Lunch har jeg ingen erfaring med.
 9. Thrill: Leste gjennom en del tråder ang mat på tur, og da var det spesielt nudler jeg reagerte på. Er ingen ekspert på emnet, men det virket som om noen var så opphengt i å få i seg karbohydrater for en hver pris, at de like gjerne kunne spist sukker. Ris og potet er f.eks. bedre enn siktet hvetemel (som nudler består av). Energien varer lenger Hakonmar: Er enig i at havregryn er det beste til frokost, men spiser det (nesten) aldri i form av grøt. Lager frokostblanding hjemme. Vender havregryn i smør og honning som er varmet opp, og lar det stivne på et brett (500g hele havregryn, 100
 10. TerjeU

  Børgefjell

  Har også studert kartet, og den ser greit ut på nordsiden også, men man vet aldri når det dukker opp noen 19-metersoveraskelser. Noen som faktisk har gått ned på nordsiden?
 11. TerjeU

  sykkelhjelmer

  Det finnes en rekke standarder en sykkelhjelm må møte for å bli godkjent, så svaret er ja; en dyr hjelm er like sikker/sikker nok.
 12. Jeg opplevde det samme med min Nova. Løsningen var å bytte et bittelite filter som satt i slangen, der den går inn i brenneren. Aner ikke om Primus har liknende filter, men det er vel verdt å sjekke opp.
 13. TerjeU

  Børgefjell

  Skal gå en uke i Børgefjell, i begynnelsen av august i år. Vi er 8 personer. Togbilletter er kjøpt til og fra Majavatn Har sett litt på kartet for å finne en rute. Planen er foreløpig å gå fra Tomasvatnet, og følge stien innover til den stopper. Så dreie litt nord og surre rundt i området noen dager. Planlegger å returnere til Simskaret. Noen som kan sette meg i kontakt med noen som kan frakte oss fra Simskaret og tilbake til Majavatn? Er det mulig å komme seg opp på Kvigtinden uten noe ekstra klatre/bre-stæsj. Andre topper som er verdt et besøk? Hvor kaldt bør man ta høye
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.