Gå til innhold
  • Bli medlem

frode71

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om frode71

  1. Hei, Er det noen som har noen tips når det gjelder langrenn lysløyper i nærheten av Sandnes? På forhånd takk for alle svar!
  2. Nå er det rett over en måned til vi skal gå Finse - Haukeli og det ser ikke ut som snøsmeltingen er så veldig godt i gang. Har noen en ide på hvordan "føret" blir på Hardangervidda dersom alt blir forsinket? Har hørt at det kan bli mye myr dersom alt blir forsinket. Er det noen som har erfaringer? Vurdere nå å ta turen fra Haukeli og ned over til Sirdalen. Det vil vel være mindre snø den veien i slutten av Juli eller?
  3. Hadde egentlig tenkt å kjøpe Wiglo 4LT som familietelt (2 voksne+2 barn) , men så dukket Helsport Blefjell 4 opp i et søk. Har noen her +/- på Wiglo vs Blefjell 4?
  4. Hei Skal gå finse - Haukeli i slutten av Juli. Turen skal gå hovedsakelig via betjente hytter (Krækkja-Rauhelleren-Sandhaug-Litlos-Hellevassbu-Haukeliseter). Tenker i utgangspunktet å ta med primus og tørrmat for a ha et varmt måltid midtveis hver dag når vi går (går 6-8timer pr dag). Men ser jo at du kan få laget niste på hyttene. Hva tenker dere som har vært litt på tur niste pakke eller varm mat (og noen ekstra kg i sekken). Et annet spørmål...tenker å fly fra stavanger, men da kan vi ikke ha med gassbeholder. Får en kjøpt dette på finse(kommer på en søndag)? Er det mulig å kjøpe proviat på disse selvbetjente hytten? Tenker tørrmat, sjokolader,nøtter osv. Selges det gassbeholder på disse hyttene? Bør en bestille plass på hyttene? På forhånd takk for alle svar..
  5. Hmm, tenker jeg går med høye fjellsko og lar joggeskoen bli oppi sekken på min tur i sommer. Veldig ugreit med overtrokk++
  6. Skal gå Finse - Haukeliseter (slutten av juli) og vurdere å kun gå med lav terreng sko.Bør jeg også ta med vanlig fjellsko? eller begge deler? . Det er første tur på hardangervidda.
  7. Hei, Jeg har inov-8 roclite 312 gtx som jeg er meget godt fornøyde med. Veldig bra pass form og er lette. Har brukt de med lett oppakning på fjell/myr område.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.