Gå til innhold
  • Bli medlem

Trond Arvid Hagen

Passivt medlem
  • Innlegg

    222
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Innlegg skrevet av Trond Arvid Hagen

  1. har bestil meg ny STOR sovepose, og er derfor på jakt etter en lakenpose for og øke levetid/mindre vask, har noen noe og anbefalle? har tittet litt på denne noen her som har noe erfaring med den?

    Sea To Summit Sleepliner Silk Stretch Traveller Pillow Navy Blue | Fjellsport.no

  2. jeg kjøpte i fjor høst en ally kano, som jeg nå har brukt på noen turer, og det er en ting som jeg sliter veldig med, og det er setefasongen, dette setet er forferdelig vond og sitte på over lengere tid, og men er nesten låst til en sittestilling. finnes det noen alternativt sete som passer rett inn??. ja jeg har skaffet meg den der saken man trer på med rygg, men den fæle skålformen skjærer opp i ræv likevel. ønsker meg flatt sete.

    • Liker 1
  3. Er på jakt etter en uslitelig varm vann og vindtett bukse, finnes dette. kom med forslag, fordel om denne finnes i butikk, da jeg aldre kjøper klær uten og prøve passform først. liker at det sitter bra, gjerne med stretch i ræv og på kne

  4. 4 timer siden, Kikut skrev:

    Hei Trond Arvid!

    Du må nesten lese spørsmålet mitt på nytt. Jeg lagrer aldri demper på børsa og jeg er nøye med våpenpuss og øvrig våpenhåndtering for øvrig. Jeg var kun i "beit" her fordi jeg hadde fått klar beskjed fra butikk om at jeg bare kunne montere ny demper på børse og reise til skytebanen, da det er riktig gjengestørrelse og riktig kaliber - men leste så medfølgende bruksanvisning som, noe uklart, sa jeg måtte gå til børsemaker for montering av ny demper.

    Jeg har nå forhørt meg med flere som bekrefter det andre i denne tråden sier. Jeg tok også opp tråden med ansvarlige på skytebanen. Føler derfor jeg har vært rimelig grundig i min håndtering her.

    Ønsker deg en fin sommer og skitt jakt til høsten!

    jepp, har nok ikke lest grundig nok jeg, bare og beklage, skitt jakt og lykke til med ny demper, veldig behagelig og skyte med, mitt største problem med demper er at den blir veldig varm og når jeg banker ut skudd etter skudd på banen får jeg ofte mirage i kikkerten.

    • Liker 1
  5. Nå ble jeg faktisk litt skremt av at du vet såpass lite om eget våpen at du ikke vet åssen man tar av og på en lyddemper, denne bør jo faktisk tas av vær gang du pusser børsa, og gjengene bør oljes slik at den ikke setter seg, lyddemperen bør også demonteres med jevne mellomrom da det bygger seg kruttslam i denne som tilslutt kan bli så mye at det blokkerer løpet. Første bud lær deg og kjenne ditt eget våpen.

    • Forvirret 2
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.