Gå til innhold
  • Bli medlem

Pokerfjes

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om Pokerfjes

Nylige profilbesøk

746 profilvisninger
  1. Tre måneder har gått og Stig Inge Evje er fortsatt savnet. For dere som ferdes i området - vær obs, ring politiet umiddelbart hvis dere observerer noen som kan ligne. http://www.vg.no/nyheter/innenriks/leteaksjoner/nytt-soek-etter-stig-ingar-evje-familien-takker-for-stoetten/a/24116963/
  2. Tusen takk for raskt og relevant svar! Jeg har tenkt å gå samme retning som de beskriver i toppturer på senja-online - fra riksveien og opp til hyttene. Flere av oversiktsbildene er veldig hjelpsomme, og hvis noen andre har flere bilder fra traseen tas de imot med stor takk!
  3. Hei, er det noen som er kjent på Senja? Jeg har tanker om en rute fra Mefjordvær til Sjursvika i juli neste år. Jeg har tenkt å klare meg uten klatretau ;), og det er ganske mange traseer som er luftige i nord-sør retning. Det jeg er spesielt interessert i, er hvor farbart det er på traseen jeg har tegnet inn utenfor sti, mellom Breidtinden og Svartholvatnet. Hvordan er underlaget og vegetasjonen i dette området? Jeg er helt ukjent med Senja og kysten nordpå. Er det lav vegetasjon slik at man har frihet til å ferdes lett der man vil, eller steinete og ujevnt? http://www.lommekjent.no/ruter/1789875 På forhånd takk!
  4. Jeg finner ingen info på Kyrkjetaket sommerstid, er det noen grunn til at "alle" tar denne turen på vinteren? Jeg går med hund, og klatrer ikke
  5. tomjac - min duo har 1.7ah batterier og er langt fra for tung... men neo har jeg ikke sett før. Ser ut som en vinner . Spesielt interessant er det med 30 graders lyskjegle! Piko har utviklet seg fra 15 til 22 grader spredning. Morsomt er det også at de har kommet med adapter fra Lupinebatteriene til USB.
  6. Det er et hav av parkeringsplasser på tempelseter. Skal du til Istjenn kjører du til venstre når du kommer opp, og parkerer ved bommen. Skal du til Høgevarde kan du kjøre til høyre 2-300m mot skisenteret til du ser 10-15 parkeringsplasser på venstre hånd. Hvis du går forbi Istjennsetra (retning Nord-vest), ligger det en rygg hvor det er både vann og greie teltplasser. Det er forøvrig morsommere å sykle fra bommen til Istjennsetra, selv om det ikke er mer enn ca 2km. Mobildekning - der må jeg skuffe deg . Det er 4g-dekning på nesten hele fjellet
  7. Jeg synes ikke det blir baktungt. Batteriet siger aldri ned, men det største batteriet til feste på hodebåndet på 3.3ah kan nok bli litt for mye av det gode. Jeg har ikke tatt tiden på lading, men micro-chargeren lader med 1.7a, mens charger one lader med opp til 2.5a.
  8. Nei jeg fatter heller ikke hvordan det gikk an. Jeg bestilte, ventet, ventet og ventet.... så fikk jeg beskjed fra zebralight at de hadde fått pakka i retur. Det samme skjedde når de prøvde å sende på nytt. På samme tid fikk jeg pakker jevnlig fra utlandet, så det var ikke meg det var noe galt med . Har sett på nitecore, og de virker solide de også.
  9. Jeg har kun lekt aktivt med hodelykter siden den første DX-lykta tok av. Før det var det bare billige petzl-lamper, som knapt lyste opp bakken foran meg. Du har fått mange gode innspill her og har allerede bestilt en bra lykt - men jeg tror ikke du blir fornøyd før du får deg en Piko . Den og Zebra H602 flood kompletterer hverandre perfekt. Selv valgte jeg AA-flood fra Zebra på grunn av batteristandarden. Man finner alltid et AA-batteri i nøden. - Lupine Piko, uansett hva noen sier.. det finnes ingen over og ingen ved siden. Ferdig snakka. Hvis du ikke tror meg - prøv. Hvis du ikke finner noen å sammenligne med - kontakt meg. Fantastiske lykter alle sammen, og de holder lysstyrken till the bitter end (det er de færreste moderne lykter som ikke har regulert output nå). - Zebralight. Fyller og eier en nisje av ettbatterilykter. Jeg har hatt store problemer med å bestille direkte fra zebralight... og har kjøpt mine lykter fra forhandlere i USA. Ikke så gøy med tanke på evt. reklamasjon, men med ett unntak så har jeg ikke hatt trøbbel med Zebra. Spark ser ut til å ha matchende produkter. - Burfjord sport - bra butikk, tar inn kinalykter med arctic features... dvs. silikonbelagte kabler og robuste batteripakker. Kjøpte ei Magicshine-lykt herfra og den er fortsatt i bruk. Lykter jeg har hatt og testet i forskjellig grad: Zebralight - H602 XM-L2 Flood Cool White - utrolig bra lysstyrke, og med flood så bader man i lys. - H600 Cree XM-L T6 Cool White - bra lykt, men det har kommet nyere modeller. - H502 AA Flood Cool White - den beste telt- og allround-lykta jeg har.. 80 grader flood - helt uten dødpunkter. Veier 80g med eneloop AA!! - SC52 L2 AA (Flashlight) Cool White - mye bedre enn f.eks LED lenser lommelykter. - SC50 - eldre lykt, kjøpt brukt - døde rett etter ankomst Lupine - Piko X3 Duo - min favoritt.... 900lm, 1.7ah batteri i pannebåndet veier 210g inkl batteri. Har også et bittelite 0.7ah nødbatteri (Lupine Nano) i tilfelle krise. - Piko X - 750lm, 3.3ah batteri i lomma. Mer enn nok lysstyrke for alt som ikke skal gå fort for seg i mørk skog. - Piko TL - lommelykt 750lm, - Betty X Pro - 1850lm (tror jeg), 2x7.2ah batterier i lomma og et hav av lys. - Har fire forskjellige lupine ladere - alle gjør jobben, men charger one er kremen. Microladeren er veldig hendig, men tar litt tid på de store batteriene. - Smartcore batteriene har reststrømindikator, men jeg synes ikke det er vits å betale ekstra for dette. Magicshine - MJ-900 Arctic - 900lm, mitt første møte med DX-lyktene i 2010. - MJ-818 sykkelbaklys - råeste baklyset jeg noen gang har hatt. - MJ-808L - 1200lm, bra og billig. Petzl, ymse smålykter, tikka, tikka xp, tikka xp2 - med oppladbar batteripakke osv. Fine lykter til de minste ungene - hvis man kan finne dem på salg (lyktene altså ). Led Lenser H7... just say no!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.