Gå til innhold
  • Bli medlem

Louee

Aktiv medlem
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Louee

  1. Jeg hadde akkurat de samme problem som deg før et par år siden. Såg lenge på wiglo da. Men noen her inne på forumet tipset meg om Holmeslet teltene. Holmeslet explorer valgte jeg. Den finnes i 2 utgaver. Jeg angrer ikke ett sekund på de valget. Fra tid til annen kan man gjøre et riktig godt kjøp da de er til salgs. Jeg valgte dette for å slippe midtstang å på så sett få følelsen av større gulvareal. Alt som kommer med teltet er i egen pakke så de er lett å fordele vekt på di voksne. Barna mine elsker de store teltet. Å de gjør jo ikke noe at jeg som måler 185 kan stå oppreist å kle på meg heller. Jeg anbefaler de teltet på de varmeste
  2. Louee

    Mc telt

    Hallo folkens. Litt fel årstid å spørre på kanskje. Men jeg er på let etter et telt som kun skal brukes til MC turer. Et telt som har extremt lite pakke volum, plass til 2, gjerne inner og ytterduk. Gulv er ett must. Å hvis de hade hvert ett lite bagasjerom i tillegg hade jeg ikke blitt lei meg. Vekt er ikke så viktig her. Men selfølgelig, jo lettere desto bedre. Noen som har noen gode forslag??
  3. Har ganske lenge hvert på leit etter ett stort familie telt med stå høyde. Har så vidt bare streifet innom holmeslet. Ikke er de noen video å se på de heller. Men så, her om dagen fant jeg ett explorer 4 på tilbud. 35% avslag på prisen. Så da er ett slikt telt på veg i min retning. Men har du noen bilder liggende som du kunne tenke deg å laste opp.
  4. På di fleste telefoner kan medfølgende hodetelefon ledning brukes som utløser. Bare å trykke på "svar" knappen. Kanskje gammelt nytt. Kan jo å fås i forskjellig lengde
  5. Jeg bruker en "vanlig" 3 sesongs pose til barna mine. 2 og 6 år gamle. Når barna legger seg for kvelden så tar jeg "overflødig " pose materiale å bretter under barna. De blir både varmere å mykere for barna å sove. Å ikke masse unødvendig pose å varme opp. Fungerer helt topp.
  6. Ser att xxl nå har wiglo til 4000 kr. Hva betalte dere???
  7. Mange bra svar her. Dere har overbevist meg. Blir til å investere.
  8. All sopp går å spise.....men noen bare én gang
  9. Hei folkens. Ser att denne tråden er startet for over ett år siden, så da er det kanskje noen som har prøvd å fyre primus eller lignende i denne wiglo lt4? Holder den varmen godt? holder det med en vanlig primus i 20 blå?? Å til dere som kjøpt denne, sånn i ettertid ville dere ha kjøpt noe annet? tatt i betraktning pris i forhold til plass i forhold til vekt. Jeg mener de att en lavvu blir for tung hvis man skal ha med innertelt og gulv duk. Å ett tunneltelt i all ære... men blir fort litt trangt å du mister gjerne muligheten å boltre seg i "rommet". Er det noen flere forslag på lignende bolig til en pris som er omtrent den samme??
  10. Hører mye bra om denne wiglo. Selv har jeg ikke sett den "live" men lest endel her på forumet. Pris i forhold til plass er jo ikke så galt her. Men lett er den jo ikke. GeezerB, hvis du pakker hovedtelt i en pose og innertelt i en annen å tar plugger/stenger separat. Kanskje pakker teltene i komprimerings poser. Tror du fortsatt de vill ta stor plass i sekken? Fint att du er fornøyd Iaf.
  11. Lurer på om j ikke ryker på en wiglo jeg.
  12. Ett telt føles mer allsidig ut. Å kan brukes året rundt. Takk for svar Stig Erik
  13. Hei hei folkens! Har fra tid til annen fulgt dette forum å fått svar på mye rart. men nå måtte jeg registrere meg for å høre litt med dere ang kjøp av nytt telt eller lavvo. Det har seg slik att jeg sett meg lei av billige telt som veier mye å lekker like mye som en pasta sil. For ca 2 år siden kjøpte jeg en billig lavvo med plass til 4 pers. vekta va ikke så ille på dette produkt (3.7kg med bunn og plugger). liker å sove i lavvo da det er god plass å ståhøyde til å skifte i. men som alle andre billige produkt så regner de inn eller blir veldig mye kondens på duken. i tillegg kan ikke topphatten lukkes helt så når en fyrer primus fiser varmen ut. Konklusjonen etter 2 år med bløte å ibland kalde netter er att noe nytt må investeres i. Har sett meg blind på telt å lavvoer i alle prisklasser. Jeg er på leit etter ett telt/lavvo med plass til 2 voksne (primært). oftest i sommersesong. inn i mellom har jeg med barna på tur (gutt 2 og jente 6). så vill kunne dekke behovet for alle selv om det oftest er meg å dama på tur. Har sett på Fjellheimen superlight 3 eller 4 camp. da dette virker bra og ikke minst lett. tanken har også hvert innom Lavvolight fra helsport. men har da ikke mulighet for å sette i innertelt hvis jeg skal bruke de vintertid. Bunn duk/gulv står som en selvfølge i min kjæres verden. Her å sett på Varanger lavvo fra helsport. da mulighetene for å sette i innertelt og bunn duk hvis ønskelig virker bra. men blir vekta for stor på lange turer?? Har skjønt att vekt på helsports sine produkter er like pålitelige som en våpenhvile i Gaza. så her står jeg... Må kanskje skrive att vi er på turer i lavlandet. ikke i fjellet. Så trenger altså ett passe stort telt/lavvo som ikke veier alt for mye heller ikke tar alt for stor plass i sekken med bunn. Noen som kan komme med innspill??
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.