Gå til innhold
  • Bli medlem

Eli

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Eli

  1. Jeg har prøvd og returnert non-stop-kløven. Den hadde veldig dårlig passform til min siberian-tispe. Som skrevet over så passer nok non-stop bedre til settere. Seleverkstedet har fine kløven, og kan også sy på mål om du trenger det. Jeg vil også foreslå Laika-kløven som et godt alternativ. Vil absolutt anbefale deg å prøve før du kjøper, uansett hvilken du velger.
  2. Norsk Siberian Husky Klubb har et eget forum på ning, http://norsksiberianhuskyklubb.ning.com. Men mye av aktiviteten der har flyttet seg til Facebook, etter at det ble opprettet grupper der.
  3. Eli

    Potesokker og ulvekloa?

    Jeg har prøvd å plassere stramminga på oversiden av kloa, men synes at det har lett for å gli ned, og gi gnag. Endte opp med å feste de under kloa sist gang, men synes de sitter litt rart. Har brukt sokker fra doogbooties, og det virker som lengden er for lang til å feste de under klo, og for kort for over kloa (de fungerer veldig bra på bakbeina). Har litt andre sokker, så kan teste ut om noen passer bedre. Takk for tips om korte sokker fra Seleverkstedet, skal prøve ute noen av de og. Synes sokkene sitter litt rart når jeg fester de under kloa, hjelper sikkert å prøve kortere sokker. Nå bruker vi potesokker svært sjelden, men vil gjerne være forberedt til neste "krisesituasjon" på tur.
  4. Eli

    Trekksele

    Jeg har den regulerbare trekkselen fra Yokon, http://www.4dogs.no/hund/trekk-og-tur/seler/trekkseler/trekksele-regulerbar#&variation=131543. Dette er vel den samme som den du linker til fra seleverkstedet. Er godt fornøyd med den. Den er veldig enkel, og fungerer godt på en rutinert hund som drar. Men ser for meg at den ikke er like godt egnet til en urutinert unghund. Det er enklere å surre seg rundt i denne selen, plassere beina feil, og henge seg opp enn i en "vanlig" trekksele, som feks nomeselen. Reguleringen i halsen har og en tendens til å gli opp litt, uten at dette er et problem om selen passer i utgangspunktet. Seleverkstedet har et veldig godt rykte, og det er ikke uten grunn. Er veldig godt fornøyd med utstyret derifra. Det passer godt, ergonomisk riktig og veldig solid. Kjøper du noe fra seleverkstedet, så vil jeg også tro du kan selge det igjen for en grei penge den dagen hunden din vokser ut av det. Har prøvd Non-stop sin sele, http://www.non-stopdogwear.no/nsdw/Bruksomraader/Konkurranse/Free-Motion-trekksele#. Den var jeg ikke fornøyd med. Den ga press på luftrøret, så jeg hørte at det peip i bikkja når hun trakk. Har inntrykk av at den er bedre egnet til fuglehunder og alaska huskyer, enn til de typisk polare rasene (men det er altså mitt personlige inntrykk).
  5. Jeg har en siberian husky tispe. Liten og trivelig turkompis. Og full av energi!! Synes det er viktig å ha en hund som fungerer i hverdagen også, og siberians er veldig enkle og behagelig å ha med å gjøre.
  6. Eli

    Potesokker og ulvekloa?

    Har opplevd at det blir gnag av ulvekloa ved bruk av potesokker. Hva gjør dere for å forebygge dette problemet?
  7. Ville ikke brukt nedbrytbare poser og kastet de på fjellet. Vil tro de bruker ekstra lang tid på nedbryting i klimaet på fjellet, enn i kompostlignende tilstander i søpledunken - og selv der bruker de lang tid. Som andre her sier så er det fint å rydde vekk fra stien, men ellers så går naturen sin gang og rydder opp.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.