Gå til innhold
 • Bli medlem

Maritmor

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  37
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Maritmor

 • Bursdag 17. september

Profile Information

 • Gender
  Female

Nylige profilbesøk

869 profilvisninger
 1. Du har så rett. Livet etter å ha fått protese er ren lykke. Bare det å få sove om natten ... Det er nok kondisen som vil begrense meg - jeg har vært inaktiv lenge på grunn av smerter som har gjort meg avhengig av krykker, men nå er det full opptrening tilbake til ett aktivt liv. Tanken bak å velge noe lettgått er nok mer at jeg vil være sikker på at jeg klarer det. Motet til å prøve større og vanskeligere ruter vil nok komme om jeg bate får kjenne mestring igjen. Takk for peptalken!
 2. Jeg fikk i oktober innoperert totalprotese på høyre side, og den fungerer så langt veldig bra - ingen smerter, og mye bedre bevegelighet enn før operasjon. Trener og kjenner at styrken nå kommer sakte tilbake. Nå er jeg i gang med å planlegge første langtur i fjellet, men av hensyn til at jeg ikke vet hvordan benet vil reagere på tur over tid, er planen å gå i lett terreng, med 2 overnattinger. Vi ønsker oss til Hardangervidda sommerstid, fortrinnsvis hytte til hytte i tilfelle benet trenger mer komfort på kvelden enn det teltet kan gi. Er det noen som har tips til slike lettgåtte turer
 3. Dindalen ved Oppdal må være tilgjengelig tror jeg. Tog til oppdal og så buss eller taxi videre. DNT-hytta Dindalshytta ligger nydelig til i en av de flotteste seterdalene jeg har vært i. 300m bortenfor Dindalshytta ligger Uvssætra hvor det er dyr man kan klappe og kose på, samt salg av mat og drikke. Veien inn til Dindalshytta er ca 2,5 km på grusvei. Dindalshytta er også ett strålende utgangspunkt for turer videre inn dalen, eller fjellturer der i nærområdet. Vi var der med våre barn nå i sommer, og må helt klart tilbake igjen snart.
 4. Maritmor

  Turtips igjen?

  Hva med tur sør i Rondane? For eksempel fra Straumbu til Bjørnhollia og så evnt videre til Rondvassbu? Eventuelt fra Bjørnhollia opp Steindalen, det ligger ei ubetjent hytte innerst der.
 5. Svar fra bror er at det er lite snø i fjellet og stort sett bart de fleste steder.
 6. Min lillebror er nordpå for å klatre på nettopp Stetind. Jeg har sendt melding for å spørre om forholdene. Satser på svar snart.
 7. Vi skal inn til Rondetunet om noen dager, og i jakten på turtips snublet jeg over denne tråden. Vi har med oss tre barn på 3, 7, og 9 år. De er ganske sterke til å gå, så vi vil ta noen turer i fjellet, men de har lagt ned krav om fiske med mark og dupp også. Er Atnsjøen fin til dette? Jeg ser av gamle tråder på andre fora at det har vært dårlig fiske der en periode. Hvordan er det nå?
 8. Flott! Takk for gode tips. Alle forslagene her er såpass nære at de kan brukes, og i fine områder. Dette kan nok bli mer enn en tur, tror jeg.
 9. Ok, så jeg vet jeg ber om hjelp til å finne noe barka fjellfolk kanskje ser på som å banne i kjerka, men det er en god grunnforvaltning mitt ønske; jeg har ett stort ønske om å ha med meg pappa på fjelltur, men han har hjernesvulst og får på grunn av denne ganske kraftige anfall 1-2 ganger i året. De kommer uten forvarsel, og de kan kreve at vi må ha hjelp til å få de stoppet, derav behovet for nærhet til vei, og mobildekning. Ellers er han sprek som en hest, men nokså isolert på grunn av svulsten og redselen for kommende anfall. Jeg har altså lyst til å ha han med oss til fjellet neste s
 10. Jeg synes ideen om å gi av egen overflod er fin, og har kokeapparat (muligens 2stk), og 2 soveposer (billige men helt ok) som gjerne sendes til ønsket adresse. Tar jeg en ekstra kikk kan det være det finnes både fiskeutstyr, klær, m.v. Det er nok flere som har utstyr å avse om man bare kikker etter, og dette formålet er jo strålende. Kall det FF-dugnad og lag egen tråd. Jeg har stor tro på hva brukerne her inne kan klare å finne frem i beste pay-it-forwards stil.
 11. Vi har også sideglidelås i vår sekk. Hadde vært rimelig håpløst uten, tror jeg.
 12. Vi er ganske mange når vi først er på tur - 2 voksne og 3 barn, og jeg får lett med det vi trenger til dagstur, og enda litt til i vår Helium. Er man alene vil jeg tro den blir i største laget, men den kan strammes inn nokså mye, så om man vil ha bare en sekk til forskjellig bruk tror jeg den vil gjøre nytten helt greit. Vi er fornøyde i alle fall.
 13. Så utrolig trivelig! Du må jo være en drømmeonkel å ha.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.