Jump to content

Valkyria

Aktiv medlem
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

About Valkyria

Recent Profile Visitors

630 profile views

Valkyria's Achievements

 1. Hurra - her er det jo virkelig en overflod av gode forslag. Jeg har laget meg ei liste med de som jeg tror passer best (det er heldigvis veldig mange!), så blir det å sette seg ned med den gode venn Google etter hvert. Tusen takk - virkelig fantastisk med så god hjelp!
 2. Wow - jeg er seriøst dypt takknemlig for alle som har svart her, dere har virkelig satt tankekverna i gang her nå. For første gang føler jeg at klarer å tenke litt mer konkret. Jeg er enig i at siden det er en morgengave bør det egentlig være noe mer enn bare "ekstra tøft" turutstyr som kan være kjekt å ha. Samtidig er det fint å skjemme bort han som betyr aller mest. Men varighet er et viktig stikkord! Det samme er opplevelser. Svalbard er fantastisk. Det var for øvrig der frieriet fant sted. Tusen takk, dere er virkelig flotte som tar dere tid!
 3. Prisområdet er vel mellom 5000-10000. Han har jo det aller meste av turutstyr fra før, flere fiskestenger, superlight telt, gps etc. Men det var det der "ekstra"-utstyret som ikke er supernødvendig, evt. tips til en tur jeg kan gi han. Kjempemange gode forslag jeg fikk her, tusen takk - jeg skal google og undersøke mer rundt flere av dem.
 4. Hei! Jeg trenger litt tips fra dere mannfolk på forumet (tar selvsagt imot tips fra kvinner også). Jeg skal nemlig gi min kommende mann en morgengave - og jeg ønsker å virkelig gi han noe han blir glad for. Ikke "bare" mansjettknapper eller ei ny klokke liksom. Han elsker å være på tur, særlig hvis det er fisking involvert eller det er snakk om å gå på fjelltopper eller skiturer på fjellet. Bryllupsreisen vår blir til ei jeger- og fisk-hytte. Så alle mannfolk som orker å svare: Hva er deres drømmegave? Er det noe spesielt turutstyr som dere har lyst på, men som dere ikke unner dere fordi det er for kostbart eller ikke "nødvendig"? Er det en type reise dere hadde vært glade for å få? Alle tips og meninger mottas med takk!
 5. Tusen takk, Skaaningen. Alltid fint å høre om andre frysepinners erfaringer.
 6. Tusen takk for mange fine tips og råd, setter jeg stor pris på. Innleggssåler med oppvarming høres definitivt interessant ut.
 7. Hei! Til helga skal jeg på min første tur til Svalbard. Dette inkluderer bl.a. en dagstur på snøscooter. Jeg gleder meg supermasse, samtidig som jeg er meget spent på hvordan jeg kommer til å takle temperaturen. (Meldt 22 minus sist jeg sjekka.) Jeg fryser dessverre ganske lett (lav blodprosent) og vil selvsagt gjøre alt jeg kan for at dette skal bli en tur jeg husker for mer enn bare kulde. Hva slags bekledning bruker dere når dere skal oppholde dere ute lang tid av gangen uten mulighet for å varme dere på bål eller inne i ei hytte? Sikkert et utrolig dumt spørsmål, men er det bare å kjøre lag på lag på lag på lag, så langt man har klær og klarer å bevege seg? Tips og triks mottas med stor takk!
 8. Tusen takk for svarene! Håper det ble en fin tur til tross for vær-utfordringene, Jodle.
 9. Hei! Jeg skal på min første tur inn i Børgefjell om et par dager. Og er veldig spent! Tillater meg å snike inn et spørsmål på siden av klegg/mygg-problematikken: Hvordan ser dere erfarne Børgefjell-gåere på det å ha camelback-drikkesystem med? Er dette helt unødvendig, særlig med tanke på å unngå unødvendige kilo på ryggen?
 10. Takk for alle svar så tidlig på morgenen! Den sommersoveposen jeg har på nåværende tidspunkt er en Norheim Fenris. ( [Hidden Content] ) Er redd den kan bli for dårlig i dette tilfellet. Særlig når man ser bildet til Bjarne H. S. Det var et godt tips, Tronn, som definitivt skal vurderes. Hadde opprinnelig tenkt å gå for sommerposen, og heller kle på meg hvis det blir kjølig. Samtidig er jeg dessverre en frossenpinn, så nå som det sakte, men sikkert nærmer seg avreise begynner jeg å tvile litt.
 11. Hei! Lurer på om det er noen her som har vært i Børgefjell i perioden rundt midten av august, som kan fortelle hvilken type sovepose som er best å bruke? Holder det med en vår/sommerpose? For min del har jeg kun to soveposer å velge mellom - en lettere sommerpose og en fullskala vinterpose. Takker for alle svar!
 12. Hello! I just spoke with my boyfriend who has been hiking a lot in this area. He says you can get across on both the west and the east side of Rosna. But as Tickle says - the west side will be a longer walk. (And also a bit more steep.) So it all depends on what kind of hike you are looking for.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy