Gå til innhold

Tripptopp

Passivt medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Rapport: Det gikk veldig fint å ta de to toppene på to korte dager. Gikk Galdhøpiggen på dag 1, brukte i underkant av 2:30 timer opp og snaue 2 ned igjen. Litt Disneyland med så mye folk, men det var som forventet. Glittertind dag 2. Brukte god tid opp. Det var nydelig i dalen så jeg tok mange pauser for å ta bilder, kikke på rein, vasse i bekken osv. 3:30 opp, 2 ned igjen. Mye mindre folk. Selve toppen var sånn passe interessant, men resten av turen var super. Ruta opp Steindalen er preppa, så den var veldig grei å gå. Jeg opplevde Glittertind som den enkleste turen. Brukte brodder på toppen - der var det glatt. Takk for alle gode råd!
  2. Jeg har to korte dager siden jeg må kjøre opp på lørdag og ned igjen i rimelig tid på søndag. Dersom det er mulig å ta begge toppene på en lengre tur skjønner jeg at det er gjennomførbart å ta toppene på mine to avkortede dager. Takk for innspill! Er det risikabelt å ake enkelte steder, er det ren snø eller er det snø på bre (og mulighet for sprekker) enkelte steder? Hva akte du på - er det en ide å ta med et lite rumpebrett?
  3. Takker for svar! Satser på å ta Galdhøpiggen lørdag ettermiddag og Glitterting på søndag. Rapporterer gjerne tilbake!
  4. Har plutselig fått litt tid til overs og planlegger derfor topptur i Jotunheimen til helgen. (Hurra!) Dersom jeg reiser opp fra Oslo tidlig lørdag morgen vil jeg være på Spiterstulen i 12-13 tiden. Må returnere til Oslo søndag kveld. Rekker jeg Galdhøpiggen og Glittertind på to korte dager? Jeg er i god form. Hvilken tur tar lengst tid? Er det behov for noe spesielt utstyr for å gå på partier dekket av snø/is? Veldig takknemlig for svar!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.