Gå til innhold
  • Bli medlem

djupdal

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av djupdal

  1. Har nå allerede tatt turen. Var der slutten av november/begynnelsen av desember. Etter at konferansen var over og jeg ikke hadde mer jobb å gjøre, dro jeg til Tongariro. Hadde en uke fri og tok derfor 5 dager på en hytte-til-hytte-tur i nasjonalparken. Gikk motsols rundt Ruapehu og videre rundt Ngaruhoe over Tongariro crossing. Fikk derfor med meg både den frodige vestsiden, ørkenen på østsiden og de flotte vulkanene i nord. Hørte Kiwi på natta i den ene hytta. Ingen ekstremtur, men fint likevel. Rundt Ruapehu var det nesten folketomt og strålende vær. Tongariro crossing gikk jeg mot strømmen og var derfor alene nesten helt til jeg var nede på andre siden og møtte de enorme folkemengdene som gikk andre veien.
  2. Takk for svar og lenker. Nå har jeg noe å lese på. Jeg ser fram til dette.
  3. Hei. Jeg skal til New Zealand (Palmerston North) i forbindelse med jobb, og tenkte å kombinere det med en liten ferie. Kunne tenke meg å dra på en 3-5 dagers fottur, gjerne med telt. Er det noen her som kjenner forholdene der nede og kan komme med noen tips til hvilke områder jeg bør sjekke ut? Ønsker i utgangspunktet en tur med mye natur og lite folk. Kan godt ha lange dagsmarsjer, men jeg drar alene så det bør være teknisk lett. Kan ikke involvere klatring eller bre.
  4. Spritskåla på min 111T er gjenget og skrus fast på brenneren.
  5. Takk for svar. Jeg skal ta kontakt med kursleder og høre.
  6. Jeg skal på et begynnerkurs i brevandring i sommer (http://www.dntoslo.no/activity.php?ac_id=5439). De skoene jeg vanligvis bruker på fjelltur er forsvarets marsjstøvler m-77. Spørsmålet er: Er det mulig å bruke disse med stegjern på et slikt kurs eller er de for myke? Jeg vet de ikke er optimale, men jeg har lite lyst til å bruke mange penger på utstyr før jeg har litt praktisk erfaring selv. Kommer jeg gjennom kurset uten for store vanskeligheter, eller må jeg kjøpe nye sko? Alt av breutstyr tenker jeg å leie før kurset.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.