Gå til innhold
  • Bli medlem

Nybegynner84

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Nybegynner84

  1. Jeg har hatt god effekt med grønnsåpe bad, smøre med vaselin og lufting/gå barbeint. Men hadde ikke noen krater av noen sår heller da
  2. Hehe det var ett super bra forslag 7homas!
  3. Supert! Takk for mange bra tips, da skal jeg få ordnet det. Kjøper en ny å syr på
  4. Fikk låne en nok så eldre 75l tursekk Fjellsport av min mor, prøvde den da jeg kom hjem og fant ut at den ene delen til bryst spennen er borte. Var kun den delen man knipser spennen inn i som var der. Så nå trenger jeg sårt noen tips til hvor eller hvordan jeg kanskje kan få til en løsning på det, noen som har??
  5. Takk for svar Hunden skal ikke bære kløv da hun aldri har gjort det før. Sau er hun nok ganske så interessert i men tenker det skal gå fint, blir selvfølgelig bånd hele turen. Derimot lemmen er hun helt gal etter! Tenker ett par treningsturer før vi drar for både menneske og hund sin del, med oppakning av sekk og telting. Har bestemt oss for å kjøre til Synken kvelden før og telte der før vi starter turen vår morgenen etter med båt. Morro med planlegging og gleder oss enda mer til turen.
  6. Tusen takk for fine svar og tips! Har kikket endel på kart og lurer på denne ruten: parkere bil ved Synken, båt til Mårbu - Lågaros - Mogen - Stordalsbu - Synken. Tenker en natt på hytte Mogen. Men er denne ruten litt i overkant til en nybegynner på vidda? Takker igjen for svar
  7. Skal på vår første 3 dagers tur på Hardangervidda med hund, hunden er kun vant til dagsturer opptil fem timer dagen og aldri ligget i telt eller lignende. Har dere noen tips eller råd jeg bør tenke på før turen? Er også min første 3 dagers, så råd og tips mottas med stor takknemlighet!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.