Gå til innhold
  • Bli medlem

EspenW

Passivt medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av EspenW

  1. EspenW

    Sportstape

    Har gått mer og mer over til å bruke kinesiotape jeg også. Kjøpte min på XXL.
  2. Fotografering fra luften trenger faktisk tillatelse fra Nasjonal sikkerhetsmyndighet: http://www.nrk.no/sognogfjordane/tar-toffe-bileter-med-drone-1.11503103
  3. Hadde kanskje svart ja på dette for 10 år siden, men i dag er svaret stort sett nei. Både fordi billigere utstyr har blitt veldig bra og fordi mine holdninger er litt endret.
  4. Vil gjerne slå et slag for en flerdelt stang, gjerne 5/6-delt. Disse er mye lettere å ta med seg i/på sekken og har mindre risiko for å bli skadet under transport. Bruker selv en 6-delt shimano beastmaster som jeg er veldig fornøyd med. Jeg har både dyre og svært billige sneller og må si at jeg bruker disse om hverandre uten å tenke så mye over det. Selv shimanosneller til kr. 300-400 har helt OK brems og har har dratt in STOR ørret på slike. Mht. ang fungerer mark stort sett overalt (bortsett kanskje fra de høyeste fjellvann). Mht. sluker vil jeg anbefale deg noen små cobrasluker og wobblere (gjerne ørretfarget) i tillegg til de vanlige spinnere og skjesluk.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.