Gå til innhold
  • Bli medlem

Mazterpill

Passivt medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

7 Neutral
  1. Hehe, ja. Det er noe med å kose seg på langturer! Jeg er litt fæl selv egentlig, for jeg er så vant med å gå treningsturer i rask gange, og da er det jo bare om å gjøre å gå så raskt jeg kan Men på "koseturer" har jeg med kamera og som regel mamma eller unga mine, og da går det automatisk saktere.
  2. Ungene elsker det! Men de er bare 2,5 og 4,5 år gamle. Lillesøster har vært med på turer siden hun var 3 måneder, rundt samme tida som storesøster begynte å bli med. Så de gleder seg! Hadde jeg ikke hatt skole i hele sommer hadde det nok blitt teltkjøp i år, men vi har ikke tid til å reise bort, så da er det liten vits! Samboeren er eks-militær (10 år i Nederland), men jeg jobber med å lære han at familieturer ikke er det samme som militær marsjer Det bedrer seg!
  3. VI har ikke telt dessverre! Eller, vi har ett, men det er litt ødelagt og det er type festivaltelt. Har tenkt å kjøpe nytt telt neste år, for da skal vi begynne å ta med barna på fjellturer. Jeg har ikke den mest turglade samboeren, så telt har ikke vært aktuelt før nå Jeg er kronisk syk med mye smerter, så det er de siste to årene at jeg har begynt å bygge meg opp til å ta lange fjellturer o.l. Og dratt med samboeren og unger ut! Hehe. Da får hun gå uten sokker i år! Får bruke potesalve. Det blir nok flere dagsturer hun kan være med på uansett. Tror ikke jeg vil ta sjansen på å ta henne med på denne turen, tanken på hannhunder i samme uthus er ikke fristende! Og det er tross alt skoleferie nå, så sjansen er stor.
  4. Så mange flotte hunder! Får vel poste bilde siden vi er nye Har en dalmatiner tispe født mai 2013, hun heter Luna.
  5. Jeg er ny her på forumet, fant det gjennom gruppe på facebook! Er ingen erfaren fjellvandrer, men går mye turer i skog og mark/toppturer. Nå er det første gang jeg har hund som kan bli med på fjelltur. Hun var med på 12 km tur opp på Spåtindtopppen på mandagen, og det gikk bra. Litt såre poter, så der må det kanskje et par sokker til. Potesalve var ikke nok. Hunden er en dalmatiner tispe på 13,5 måned. Hun er vant med lange gåturer opp til 7 km, men nå har hun da selvsagt starta på løpetida... Hadde tenkt å ta henne med på tur fra Liomseter til Storkvelvbu til uka, bare en todagerstur på ca 15 km hver vei. Men jeg fikk beskjed om at hundene sover i et uthus på hytta, og forstod det sånn at det ikke er bur der. Det kan bli veldig trøblete om det er en hannbikkje der... I tillegg er hun som ved forrige løpetid veldig slapp og trøtt om dagen, og dette blir jo en mye lenger tur enn hun er vant med. Noen med erfaring? Burde hun bli hjemme denne gangen, eller burde det gå greit å ta henne med`? Det blir nok bare mer og mer fjellturer etterhvert, men ungene er små og jeg går på skole, så det er begrenset hvor ofte det blir enda. Toppturer og skogsturer er hun jo veldig vant med da
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.