Gå til innhold
  • Bli medlem

Snøhvit

Aktiv medlem
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

14 Neutral

Om Snøhvit

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Interests
    Fjellturer
    Skiturer
    Overnattingsturer, i telt, hytte eller under åpen himmel
    Turer i skog og mark
    Fiske
    Jakt
    Kanopadling
    kajakkpadling
  • Sted
    Troms

Nylige profilbesøk

1 059 profilvisninger
  1. Synes Tvillingene Thybo-Hansen er to friske jenter med sundt forhold til jakt og friluftsliv. Har sett programmet, og skjønner egentlig ikke hvorfor de får så mye pepper. De er jo reflekterte og har omtanke for dyra. Her er janteloven ute å går.Det er en selvfølge at det blir mye diskusjon når det er jenter som de med på et slikt program. Hadde det vært gutter så hadde fokuset vært på jakta og ikke på personene. Nei håper de vet hva de har begitt seg ut på, men tviler ikke på at de "står han av". De er jo fra Reisa☺Når det gjelder røyking og banning så er det ikke bare de som gjør det. At jentan har godt humør å flire er vist også galt for mange.Nei stå på tvillinga!Dokker er super som tørr å være dere selv.Å til dere som ikke tåler jakt eller jenter med språket rett fra levra,dere kan slå over på anna kanal.Synes det er helt greit at folk har forskjellige meninger om TV programmet og jakt, men liker ikke hetsen jentan får i media for språket og røykinga, og det fra folk som ikke gidder å se programmet engang.Det er ikke nytt at det sendes jaktprogram på TV. Har sett flere,men hørte ingen ramaskrik når de var sendt.
  2. Hei. Jeg er ei jente som elsker å være ute sommer som vinter. Det blir mange turer korte som lange alene eller med venner og familie.

  3. Hei. Har du Jerven fjellduk? Jeg har god erfaring med å dekke hele bæremeisen med fjellduken. Har mini hunter. Den er fin for den er foret. Ungen holdes både tørr og varm uansett vær.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.