Gå til innhold
  • Bli medlem

kapres

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Vurderer veldig fjellheimen superlight 3 camp nå, noen som med erfaring med dette som kan bekrefte eller avkrefte minussidene nevnt her: http://lynvingen-blogg.blogspot.no/2013/04/utstyret-test-av-helsport-fjellheimen.html ? Tenker da særlig på dette med at duken krymper, krever mye etterstramming og at de måtte korte ned stengene med ca. 1 cm.
  2. Takk for mange raske svar! Disse teltene jeg har listet opp er bare resultatet av litt research på hvilke telt som føres i butikker i nærheten av meg selv, og Hilleberg og Helsport er da det det går i. Men har avgjort ikke ekskludert andre produsenter og modeller, valgte kun ut de jeg mente så egnede ut fra de nevnte produsentene. =>jeg er helt åpen for alternativer Er også enig i at rundt 2 kg er gunstig, særlig siden repkit og slingringsmonn på oppgitt vekt vil trekke opp, men er 3-3,5 kg så mye fordelt på to personer? Har mtp. vekt sett en del på Fjellheimen superlight 3 camp, noen som vet hvordan holdbarheten og lufting på dette teltet er? Med holdbarhet tenker jeg da på hvor lenge en kan regne med at det vil vare. Leste forøvrig en test av det på lynvingen (en eller annen blogg), og der nevnte de at superlight-duken krympet veldig i varmt vær, og at myggnettet i døra på innerteltet ikke kunne reguleres, som ga begrensede luftemuligheter. Noen tanker rundt dette?
  3. Hei, er sikkert mange lignende tråder her fra før, men lager likevel en ny for å rette meninger helt etter mitt behov. Skal kjøpe et tremannstelt, som helst bør være så lett som mulig, uten å miste for mange andre egenskaper. (Lufting, plass, stabilitet etc.) Teltet skal brukes av hovedsakelig 2 personer, og skaffer det særlig i forbindelse med en tur nå til sommeren. En kamerat og jeg skal gå i 10 dager og krysse Fagaras fjellene i Romania i Juli, altså sommerstid, og skal da tilbakelegge ca. 20 mil, altså i snitt 2 mil/dag. En av oss er på rundt 1.90m, og da stikker jo føttende lett borti enden av innerduken og blir våte dersom det er fuktig. Å unngå dette hadde vært fint. Har sett litt på nett og i butikk, og valget står enn så lenge mellom disse: 1. Helsport Fjellheimen 3 camp (ca. 3,2 kg, stort fortelt, tilsynelatende god lufting) -litt lav i fotenden? 2. Hileberg Kaitum 3 (ca. 3,2 kg, to mindre fortelt, tilsynelatende god lufting,-ikke myggnett i ytterventilene, ikke skjørteventil) Har også sett litt på Hilleberg Nallo 3 GT og fjellheimen Super-light 3 camp. Noen som har erfaringer eller tanker rundt disse teltene, og evt. kan anbefale ett av dem eller komme med andre, bedre alternativer?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.