Gå til innhold
  • Bli medlem

MariD

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Kjøpte ny primus-flaske for noen mnd siden (blir spennende å se om korken holder ref. samtalen over), og ble smått overrasket over å finne en plast-rør-bit oppi (ca 8 cm lang).. Noen som har vært borti det før? Har denne noen funksjon?
  2. Nå er det en god del år siden denne tråden ble opprettet ser jeg, men vurderer mulighetene for å slippe og ut av teltet i fjellheimen i påsken. Hvis du fortsatt bruker fjellforum; hvor lenge holdt denne? Den ser mye mer praktisk ut enn amadeus'n i hardplast, men regner med den har kortere levetid.. Bestilte du den fra den nettsiden?
  3. Hvordan synes du det fungerer å bruke den som tarp når den er fôret?
  4. Heihei, Jeg tenkte å gå til innkjøp av en jervenduk, men det ble plutselig litt for mange å velge mellom.. har forsøkt å google opp lignende tråder, men har ikke funnet noen som sikter seg inn på samme bruksområde som meg. Så da prøver jeg lykken her blant turvante folk =) Jeg ønsker å bruke den året rundt, både som sovepose, en type grevling (altså utenpå soveposen) og som tak over hodet i tilfelle regn. Derfor er det en fordel om den kommer med fôr, og om fôret er avtagbart. Det burde også være plass til meg med både sovepose og liggeunderlag inni, muligens i tillegg til tursekken (men sistnevnte er inget krav). Vekt og volum veier inn på avgjørelsen, men er ikke avgjørende. Har fra før en sommerpose god for +15 (som er ræl) og en vinterpose god for bortimot -10, vurderer å gå til innkjøp av en lett dunpose som kan kombineres med jervenduken vår/sommer/høst.. Om jervenen gjør at -10 -posen kan brukes norske vinternetter er det et stort pluss. Origininal/thermo/extreme, vanlig eller king size? På forhånd takk for tips!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.