Gå til innhold
  • Bli medlem

Gnelse

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Gnelse

Nylige profilbesøk

730 profilvisninger
  1. Kontakt en fotterapeut med fordypning i biomekanisk terapi. De kan sko og bevegelse
  2. Har kjøpt meg nye La Sportiva Typhoon gtx sko. Hvordan bør jeg vedlikeholde/smøre/impregnere disse?
  3. Jeg har lært opp enkelt bruk av kart og kompass, så det ble jammen stas for barna. Da går å holder oversikt om vi er på rett spor. (de tenker ikke alltid over at vi allerede følger en sti)
  4. Vi har og Romsdalshorn teltet. Kjempefornøyd!!!!! Enkelt, greit og raskt både opp og ned...
  5. Forresten.... Hvordan redigere overskriften? Kjekt med ordliste... Alenetur, ble til alenemor......
  6. Noen som har gode tips til alenetur i pinsehelgen? Nybegynner innen friluftsliv, så må være lavterskel. Med utgangspunkt i Hedmark (odal)
  7. Gnelse

    skotips barn

    dattera på 8,5 skal være med onkelen sin til Galdhøpiggen i sommer... og jeg skal nå begynne å handle inn det henne trenger... utvalget av fjellstøvler er ikke stort, men allikevel ett vanskelig valg. kan jo ikke sammenligne voksensko med barnesko... noen som har gode forslag og egne erfaringer? har sett på disse ulike: http://www.xxl.no/villmark/fjellsko-og-jaktstovler/fjellsko/la-sportiva-trango-kid-gtx-fjellsko-barn-dm-44/p/1072626_1_style http://www.villmarksbutikken.net/Produkter/Fottoey/Fjellstoevler/Alfa-Trollfjell-fjellstoevel-barn-burgundy http://www.fjellsport.no/produkter/barn/barnesko-stovler/fjellstovler/alfa-horn-junior-gra.html hvem virker best? vi bor slik tell at det er ikke bare bare å reise rundt til alle disse butikkene å prøve.... annet utstyr jeg bør kjøpe inn? erfaringer med gode og riktige klær?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.