Gå til innhold
  • Bli medlem

Maggie324

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

487 profilvisninger
  1. Takk for fleire gode tips TR Sett på ganske mykje forskjellig, er nesten for mykje å velge mellom Funnet ut at Norrøna Lyngen hybrid ser veldig intressant ut. Det samme gjelder Arcteryx Procline FL http://www.tromsoskiogsykkel.no/bekledning/toppturbekledning/toppturbukse-herre/arcteryx-procline-fl-bukse-herre-15/16 Har frå før ei Norrøna Lyngen bukse som fungerer bra til våte dager men er jo problemer med pusteevna spesielt når det vert varmt i været.
  2. Skal kjøpe bukse til topptur og tenker at den burde vere lett og puste godt. Har skallbukse og ender stort sett opp med at fukta ikkje slepp ut, tenkte fyrst at kanskje soft shell kunne vere eit godt alternativ, men har også begynt å sjå på bomull. Kjører telemark så viktig at det er god beveglighet i buksa. Buksa bør ha god pusteevne. Pris er også eit tema, ønsker ikkje å bruke alt for mykje på bukse tenker at eg burde komme langt med eit par tusen kroner. Så lurer eg på om det er noen gode forslag her inne på kva bukse ein bør velge.
  3. Skal kjøpe meg nytt telt og trenger noe som er lett. Ser på helsport ringstind som kansje det mest passe men synst kansje dette er litt dyrt for meg på dette tidspunkt. Vurderer Robens Buzzard, noen som har noen erfaring med dette merket? eller enda bedre med dette teltet?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.