Gå til innhold
  • Bli medlem

Kdtrones

Passivt medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om Kdtrones

  • Bursdag 05. mars 1992

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sted
    Nord-Trøndelag

Nylige profilbesøk

427 profilvisninger
  1. Nå har jeg altså bestemt meg! Ble Ajungilak Lahar 3-season sovepose (1999 kr), Helsport Fjellheimen Camp 2 telt (4299 kr) og Bergans Alpinist Compact 85L (3120 kr, god pris fra den lokale sportsbutikken). Nå kan bare sommeren komme!
  2. Når sant skal sies så er jeg ingen gramjeger. Kan godt bære noen kilo ekstra hvis det gir ekstra komfort. Men en ting er sikkert, og det er at det er vanskelig å bestemme seg for hva man skal gå for. Når man tror man har funnet det rette teltet, soveposen o.l., så er det alltids noen som har hatt negative opplevelser med det. Skal jaggu ikke være lett! Men når sant skal sies så sier jo selveste Monsen at det nærmest er umulig å finne utstyr som er perfekt på alle områder. Er det forresten noen som har erfaring med disse teltene? - Helsport Tunelltelt Sarek 2+ - 3499 kr - Bergans Compact Light 2 (ser at dette har fått terningkast 4 på denne testen - en av grunnene var at det ikke er tilstrekkelig plass til å lage mat i forteltet, men jeg synes det virker som god plass til det?) - 2700 kr
  3. Må si det frister med Vaude Power Lizard Superlight 1-2. Fant den på trekkinn.com til ca. 2400 kr (link), noe som må sies å være en veldig fin pris på dette teltet! Har lest noen anmeldelser av dette teltet, og de fleste konkluderer med at dette er et godt kjøp. Skal absolutt vurderes. Sparer jo en god del på å gjøre dette kjøpet, kontra Helsport Ringstind SL til ca. 4000 kr som det billigste. Edit: Nå skal det sies at nettsiden så ut til å være oversatt på Google Translate, så toll kommer sikkert i tillegg.
  4. Turene blir nok mest alene, og noen ganger sammen med venner. Men som jeg har planlagt det vil jo dette utstyret være til turer som skal vare rundt en uke med fiskestang, tørrmat i forskjellige varianter, ekstra skift, gassbrenner, svartkjele, telt, sovepose m.m. Har jo merka inne på forumet her at folk har forskjellige meninger om hvor stor sekk en bør ha. Noen mener jo at det går greit å ha en 60 liters sekk, mens andre mener 110 liter er et absolutt minimum. Kanskje 80-90 liter likevel holder i massevis?
  5. Hei folkens! Skal nå kjøpe nytt utstyr til sommerens/høstens turer, og jeg planlegger både en tur i Femundsmarka på 5-6 dager og Norge på tvers (fra Stjørdal og østover mot svenskegrensen) på en uke, i tillegg til en del mindre turer i nærområdet (f.eks. Lierne nasjonalpark, Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark e.l.). I den anledning planlegger jeg å kjøpe en del nytt utstyr. Av dette vurderer jeg å kjøpe: - Sekk: Bergans Alpinist Medium 110L - Telt: Helsport Ringstind Superlight 1-2 - Sovepose: Helsport Sveabreen Er det noen som har erfaring med dette utstyret, og eventuelt hvordan synes dere dette oppsettet ser ut? Har ikke kjøpt det enda, så fant ut at det var en god ide å høre med folk her inne før jeg bestiller.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.