Gå til innhold
 • Bli medlem

Susa84

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  25
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Susa84

 • Bursdag 04. mai 1984

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Sandefjord
 1. Hva som er riktig for deg kan være feil for en annen. Prøv sekk i en butikk FØR du evnt bestiller på nette. Og med vekt i.
 2. Ja vi så inne på den siden der. Kjøpte det via Inatur sin side , oslomarka
 3. Ser ut som det blir oslomarka vi skal gå etter . ?
 4. Susa84

  Fiskekort i østmarka

  Prøver å søke etter om man må ha fiskekort i østmarka. Men finner ikke noe. Finner Oslomarka , og Rælingsmarka . Ikke spesifikt østmarka. Vi skal ikke så langt inn over så vi kommer til Rælingsmarka .
 5. Nettopp. I tillegg er min fastlege fra tyskland. Og hun selv sier at Tyskland er lengre fremme ang borelia enn Norge. Og er litt frustrert over Norge og borelia prøver. Jeg har selv ikke testet meg, og kommer nok ikke til å gjøre det. Uten om de prøvene som er tatt i Norge. For Borelia prøver er normalt å ta når man utredes for Fibromyalgi.
 6. Nå er det sånn at det finnes mange som får diagnose fibromyalgi. Men så viser det seg å være borelia. Jeg har fibromyalgi, men tror ikke jeg har borelia. Vet om mange som har betalt fra egen lomme, for å få blodprøver sendt til tyskland. Og svaret har hvert borelia. Og dem har blitt bedre av antibiotika behandling. Vanskelig det der, om det er det ene eller det andre.
 7. Jeg har denne syklen ( det er min på bilde) . Den kostet 7000,- ny er lett og tåler en del. Så fornøyd med hybrid sykkel. Ikke syklet så langt med den av gangen da. Og ikke bagasjebrett på den. Men en jeg kjenner som driver med sykling har samme sykkel. Og han sier at å sykle på turer med den går helt fint.
 8. Det er en hytte, så panel. Glatt malte vegger og tepet hører til i vanlig bolig.
 9. Jeg har aldri hvert i områder der det er bjørn. Men lyst til å dra opp til femundsmarka. Tanken på Bjørner skremmer meg en del. Men det jeg er mest redd for som jeg fort kan møte i gårdsplassen her, er hoggorm og grevling. Og dem finnes overalt. Er nok bare en måte å komme seg unna skrekken for ting, uansett hva det er. Er å face det, og finne ut at redselen er energi man egentlig ikke trenger å bruke . Jeg hadde også flyskrekk helt til jeg flydde første gangen.
 10. Var å hentet på posten i dag.
 11. Ser ut som vi har funnet ut at vi tar tbanen til skullerud, går derifra og innover
 12. Komme seg mest mulig på tur, både korte turer og lange turer.
 13. Ja tenkte å prøve først før jeg kjøper. For å være 100% sikker.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.