Gå til innhold
 • Bli medlem

Armillaria Mellea

Medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Omdømmeaktivitet

 1. Liker
  Armillaria Mellea fikk poeng fra Bård B i Nytt rimelig telt, -hvilket?   
  Nå har jeg etter MYE research bestilt nytt telt! Valget falt på Exped Sirius Extreme 2.
   
  Forsøkte å laste ned appen for å bestille Arctic Alpine, men har ikke iphone så det fungerte ikke. Så da begynte jeg å se på Exped sitt, og fant vel ut at det er et bra valg. Bra pris, (litt høyere enn budsjettet men sånn går det), grei plass, god lufting, lett å sette opp, bra lengde til beina, god kvalitet forhåpentligvis. Det eneste er at det er litt tungt.
   
  Tusen takk for alle svar, jeg har sett på alle teltene svært nøye. Jeg kan ærlig talt innrømme at jeg har lest om telt i timesvis hver kveld Mange gode forslag!
   
  Ønskeliste i fremtiden må være et Akka View som sommertelt, og et Hilleberg Jannu..
   
   
  Kjempetakknemlig for all hjelp, håper og tror at jeg blir veldig fornøyd! Gleder meg til det kommer i posten, det skal testes umiddelbart.
 2. Liker
  Armillaria Mellea ga poeng til frwe i Nytt rimelig telt, -hvilket?   
  Her er en annen video lastet opp av en annen Utsidanbruker:


  Ja, det er bare Northstar som selger Veloce (hva jeg vet). Men, vet flere som har lastet ned appen uten problemer, så ikke nøl med å bestille derfra
 3. Liker
  Armillaria Mellea ga poeng til frwe i Nytt rimelig telt, -hvilket?   
  Ja, borgern har allerede gitt deg bra svar
  Bergansteltet er altfor lavt for deg. Er man ikke så vant i telt så er lav takhøyde et kompromiss som man fort blir irritert over. McKinley kan nok funke, men at det i produktbeskrivelsen står 'lett' uten at det faktisk er oppgitt noen vekt....det kan fort bety mange kg. Jeg ser heller ikke på bildet hvor skrå endeveggene er, noe som kan stjele mye av plassen innvendig.

  Så spørs det jo hvor gammelt barnet er (hvor stor plass det tar), og ikke minst hvor stor plass du tar?

  Jeg har akkurat kjøpt meg et solotelt hvor jeg også kan ta med meg 5-åringen på enkeltnetter. Arctic Alpine Design Veloce er for tiden på salg på www.northstar.se til 1900SEK - ikke så bredt som de dere har nevnt, men lett (1,7 kg), tar liten plass, veldig lett å sette opp, fotende som lener utover, og ikke minst kvalitet som jeg hadde tørt å ta med på fjellet. Kan virkelig anbefale!

  Mine fem øre,
  /F.
  (",)
 4. Liker
  Armillaria Mellea ga poeng til rayun i Nytt rimelig telt, -hvilket?   
  Er ikke mange dagene siden jeg så Nanok Arxcis Duo i tilbudskurven hos G-sport på Triaden i Lørenskog. Teltet har gått ut av produksjon men restene selges fortsatt ut. Det var vel egentlig meningen at Nanok skulle revitaliseres som Åsne, men så langt har ikke dette skjedd. De er oftest priset med 50% og kommer da på ca, 2000,- ( har også sett det til 1500,-)
   Her følger en liten omtale jeg gjorde tidligere her på forumet, eller fins det både bilder og filmer av teltet mitt på Galleriet og Video her på Fjellforum.
   
  Skal også prøve å få lagt ut siste video fra Påsketuren nå i helgen hvor jeg også brukte teltet.
   
  Har du spørsmål vedrørende teltet så fyr løs.
   
   
   
   
  Test av Nanok 2.doc
 5. Liker
  Armillaria Mellea ga poeng til finnjpedersen i Nytt rimelig telt, -hvilket?   
  Ryddesjau på xxl ålesund, Fjellreven Akka View 2 grønt til 2000kr. Veier 3 kg, kuppeltelt, 110 cm høyde, extreme ventilasjonsmuligheter.


  (Logg inn for å se skjult innhold)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.