Twistar

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  192
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Twistar

 • Bursdag 05. okt. 1988

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

627 profilvisninger
 1. Efterlyser forslag til DAB+ lommeradioer..!!

  Jeg har også vurdert sony spilleren, men synes den er litt dyr. Ikke har den kommet å tilbud heller
 2. Hva har du kjøpt nå!

  Pulk og 80 stk turmat, så nå er jeg klar for påsken +++
 3. Kjøpe sluker på nett

  Har også brukt Harris noen ganger, begynner dog å bli en stund siden. Har bare positive erfaringer derfra.
 4. Trekksele eller sporsele

  Dersom du tar med deg bikkja til brukshunden på Alnabru vil du også få veldig god hjelp med å finne en sele som passer perfekt.
 5. Anbefaling av softshellbukse

  Kjøpte en Bergans Osatind i går. Tror dette blir bra, var godt fornøyd med den på kveldstur med bikkja i går kveld i alle fall:
 6. Anbefaling av softshellbukse

  Lårings er nok ikke helt det jeg er ute etter. Dumt av magasinet ikke holder til i Oslo lengre, da kunne jeg ha prøvd Dovre buksene.
 7. Anbefaling av softshellbukse

  Har opplevd det samme med min bitihorn dri 3. Den sitter fint i livet, men er kort i beina. Vet at Norrøna har Svalbard flex1 i Long, men dette er det eneste. Tror jeg kanskje skal ta en tur på Bergans butikken og prøve litt der. Takk for tipset.
 8. Bålstekepanne, hvilken skal jeg kjøpe?

  Fiskars kjører en reklame for tøffe steikepanner på tv om dagen. Jeg veit ikke hvordan det funker men her er siden i alle fall: http://www.fiskars.no/produkter/kjokken/ranges/hard-face-for-toff-bruk Ellers så brukte bestefar alltid bare en vanlig trangia steikepanne med ?teflon? belegg. Det funka til alt mulig og vi lagde masse god mat med den på bålet. Nå bruker jeg stort sett bare primusen. Jeg tror egentlig bålet du lager er viktigere en hvordan steikepanna er. Før i tida bruke man jo bare en flat stein til å steike på, og det funka jo også. Her stekte vi flintsteik:
 9. Anbefaling av softshellbukse

  Hei Jeg har lyst på en softshellbukse, men vet ikke helt hvilken. Jeg tror jeg vil ha med glidelåslufting fordi det er digg med god ventilasjon. Bruk vil være året rundt, men ikke om det er 20 grader og sol, da tar jeg på en shorts. Jeg er relativt lang med 194cm. Har prøvd Norrøna Svalbard flex1 Long og den passer veldig bra, men siden den ikke har lufting tror jeg den kan bli litt klam ved høy aktivitet. Er det noen som har andre forslag til bukse(r).
 10. Breen på Finse

  Selveste Lars Monsen må også ha brefører: https://tv.nrk.no/serie/monsen-paa-villspor/MUHU11000415/sesong-2/episode-4
 11. GPS til nybegynner

  1. Vet ikke, men føler at specsa på min etrex 20 er greie. Har uansett plass til minnekort som kartene legges på. 2. Kompass kan være greit, når du dreier gps'en vil kartet i displayet følge etter. Uten kompass vil du måtte bevege deg for at kartet skal flytte seg. Høydemåler/barometer har jeg på astroen, men bruker det minimalt (du har uansett gps høyden uten barometer) 3. Jeg bruker NiMh AA batterier hele året, funker helt fint. Dersom jeg skal være borte lenge bruker jeg vanlige alkaliske, de kan jeg kaste/kjøpe underveis.
 12. Oversikt over gapahuker og åpne koier i Norge

  Fantastisk opplegg. La inn alle som veipunkter på gps'en nå og dette ser ut til å fungere veldig bra.
 13. Tips til turdrikkeflaske

  Jeg er usikker på om chute tåler kokende vann. Tror en kompis nevnte at han ikke kunne ha kokende vann i sin. Ville sjekka det ut før jeg hadde brukt den som varmeflaske på tur i alle fall.
 14. Mest telt for pengene ?

  Sjekk ut brukte helsport telt på finn. Der kan du få veldig mye telt for pengene.
 15. Bål på kjøkkenet

  Fikk høre at det er påbudt også ved renovering av kjøkkenet