Twistar

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  173
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Twistar

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

603 profilvisninger
 1. Hva har du kjøpt nå!

  10 liter primus power fuel.
 2. Gassboks, hvor i Oslo?

  Den gsporten hadde ikke turutstyr sist gang jeg var der. Virka som det bare gikk i løping der nå. Men det er en helt ny gsport i storgata med veldig bra utvalg i turutstyr.
 3. Min holdt i 1 sesong og 1,5 ture(r) før det ene hjulet tok kvelden. Brukte den ikke spesielt hardt, stort sett på grusveier i Nordmarka.
 4. Den funker sikker fint en sesong eller to eller tre, avhengig av hvor mye last du har i kanoen når den er på tralla og hvor mye du bruker den.
 5. Styr for all del unna Biltema sin kanotralle, og modeller med lignende hjul. Jeg var strålende fornøyd med min biltema tralle helt til jeg var midt inne i nordmarka med ett hjul som var totalt ødelagt. Kjøpte etter dette Nordmarka tralla fra westsystems og skjønner nå at jeg burde kjøpt denne med en gang.
 6. Jeg har også en Ally allround 15. Vi er to vokse og en hund i denne. Når vi pakker ned hver vår sekk samt kanotralla er det ikke plass til noe særlig mer i denne. Dersom du skal ha en kano for to vokse og to barn i noen år fremover tror jeg dette blir for lite. Dersom jeg kunne valgt størrelse på nytt ville jeg muligens ha tatt den største ally allround.
 7. Bål på kjøkkenet

  Har du komfyrvakt? Den vi har på kjøkkenet reagerer på alt mulig, må noen ganger flytte den fordi den slår av ovnene på grunn av for mye vanndamp.
 8. Hei Ønsker å kjøpe en Piteraq Arctic Bedding HD XL. Send meg en melding om du selger dette.
 9. Vintersovepose

  -2? Den posen som nevnes er Helsport Trollheimen X-Trem Lady med T-Comf -17. Denne med varmeflasker og fleecepose vil nok holde i massevis
 10. Det skjer dersom det er trykk i flaska og du ikke har slukket primusen korrekt. Sørg for å snu flaska på off når du slukker. Når du skrur primusen og flaska fra hverandre burde den også ligge i off. Når du da skal koble ting sammen sørger du for att alle ventiler er skrudd igjen og at flaska ligger på off. Dette fører til minimalt med søl
 11. Røverkjøp og gode tilbud

  Det er nå igjen ett par Åsnes Breidablikk i 200cm lengde på "Sportshuset Outlet" bak Oslo City. Dem skulle ha 1500,- for skiene og 300,- for binding. Kjøpte også 60mm kortfeller til 200,- men dette var det siste paret. Forøvrig var det en del andre fjellski der også til sikkert like bra priser.
 12. Primus omnifuel slukker etter fjerning kjele

  Du skal ikke være bekymret for å tenne primusen igjen etter at den er slukket. Husk bare å gjøre det så raskt som mulig. Primusen vil nok være varmere rett etter at den der slukket, enn rett etter forvarming.
 13. Snowline Chainsen Pro brodder

  Har ikke hatt noen av de problemene du beskriver, derimot har jeg opplevd at L sitter for dårlig på sko i str 41 og det høres i tillegg ut som en cowboy som kommer gående.
 14. Snowline Chainsen Pro brodder

  Jeg bruker large på mine Alfa Walk King i 44, ville ikke hatt xl.
 15. Anbefaling av grei GPS m/kart.

  Etrex 20 er helt super, den er like nøyaktig som min astro 320 men har veldig mye lengre batteritid. Du kan fint gå 3 dagsmarser på 2xAA, tror det er rundt 24 timer batteritid. Dersom du vil ha kart på den kjøper du dette ved siden av, ellers er de å finne på ymse plasser. Jeg har hele Norge lagt inn på min og dette fungerer veldig bra. Det største minus med denne er mangel på skikkelig elektronisk kompass, det tror jeg etrex 30 har.