Gå til innhold

Anders_G

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  769
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Anders_G vant dagen sist April 30

Anders_G hadde mest likt innhold!

Om Anders_G

 • Bursdag 05. okt. 1988

Profil

 • Min blogg 📰: http://utentur.com

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

2 849 profilvisninger
 1. Jeg ville tatt med parecet og voltarol evt Voltaren om du får tak i det. Usikker på hvor enkelt det er å få tak i reseptbelagte legemidler til en slik tur. Jeg fikk ingenting av legen (eller dyrlegen) på forhånd før vi gikk NPL.
 2. Jeg kjenner meg igjen i dette bildet. Tidligere modeller av fjellheimen xtrem er noe forbanna herk å få stramt og fint. Det er vilt mange barduner, men likevel ender man opp med slappe triste greier. Jeg bruker mange minutter på å justere det så det blir ok, men på andre telt er jo ikke dette nødvendig.
 3. Skrå vegger og våt sovepose er kun problematisk ved turer som går over flere uker på steder der det ikke finnes tørkemuligheter. Jeg har i alle fall aldri opplevd våt sovepose på grunn av skrå vegger i hverken Nallo eller fjellheimen. Likevel skulle jeg gjerne ha bytta fjellheimen xtrem I Keron eller Spitsbergen. Stor plass på vinteren er gull og vekt har mindre betydning.
 4. Et tips er å lukke borrelåsen under bruk slik at borrene ikke er eksponert for rusk og rask. Det er jo borrelås på de fleste jakkeermer og buksebein (samt mange andre steder). Har aldri tenkt over at dette er et problem og er imponert over at noen ikke klarer å bruke borrelås.
 5. Har selv brukt disse mye i flere år og er veldig fornøyd. Bruker dem både til fots og på ski. Brukte dem blant annet en del fra Lindesnes til Jotunheimen i fjor sommer. Anbefales 👌
 6. Du trenger ikke stormmatter ved fotenden, det går fint å legge snø opp mot duken der. Problemet er at ventilen der vil være utilgjengelig, men på små korte turer bør det gå helt fint.
 7. Det går helt fint 👌
 8. Mye ligger på youtube https://www.youtube.com/user/swererbob/videos Du kan også kjøpe den https://www.amazon.com/Alone-Wilderness-Dick-Proenneke/dp/B0009PUAFG
 9. Denne bør få mer oppmerksomhet!
 10. Å løpe med tung sekk er noe drit, sjansen for å ødelegge seg er nok også til stede. Har du sett på vektvest? Feks https://gymgrossisten.no/vektvest-30-kg?gclsrc=aw.ds&&gclid=CjwKCAjwusrtBRBmEiwAGBPgEwJhv-AUGVA2qbfeXBjIcb2we_-WunmGbZ_IUDh_l2NmWqC-rN7nUBoCcfMQAvD_BwE#fo_c=1711&fo_k=16cc75a4a94096c652df5a7d402ce584&fo_s=gplano
 11. Mye og tenke på her tydeligvis, men valget er jo enkelt, du skal jo ha Hilleberg 😎😉
 12. Godt mulig helsport sender nye strikker om man spør om det også.
 13. Ta kontakt med helsport og dem fikser det sannsynligvis gratis for deg.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.