Gå til innhold
  • Bli medlem

Larix

Aktiv medlem
  • Innlegg

    851
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Larix vant dagen sist 15. januar 2016

Larix hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

514 Excellent

Om Larix

  • Bursdag 02. feb. 1973

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sted
    Hedemarken

Nylige profilbesøk

6 766 profilvisninger
  1. Det der må da være en bortimot perfekt oppbevaring av gassbokser🤔
  2. Min forsendelse var framme omtrent samtidig som den kom til norsk terminal, så det er mulig det er noe slinger i valsen hos Bring/Posten. Sporinga viste, fortsatt, at de hadde mottatt beskjed om forsendelse, på søndag. Og mandag ettermiddag kom altså hentemeldinga.
  3. Jeg bestilte også 02. april. Min ble sendt 03. april, fra Sverige. Mottok hentemelding på eftan 08. april. Sentralt i Innlandet, for min del.
  4. Jeg hadde en australsk, i skinn, fra Jim Sterling, for mange år siden. Eller, det vil si, jeg har den vel fortsatt, men den har ikke blitt brukt på sikkert over 25 år. Skinn er tungt og stivt og det er vanskelig å få sømmene til å holde tett, synes jeg. Men det finnes andre skinnhatter, og andre er fornøyd med slike, så, kanskje. Nå bruker jeg en Stetson Explorer. Det er en modell som jeg ikke tror blir produsert lenger. I hvert fall ikke maken til den jeg har. Den er produsert i Vitafelt og har innbrettbare øreklaffer. Det er et fantastisk behagelig og praktisk hodeplagg. Luner og ventilerer godt, på samme tid, motstår regn i forbausende mange timer og er veldig lett og behagelig på hodet, men det er ikke et egnet hodeplagg i den varme årstida, etter min mening. Jeg bruker den fra september og utover, for det meste.
  5. Ut fra bruken du beskriver, så høres det jo ut som Helle Nord er det du etterspør, men den er over budsjett og siden du virker som du vurderer at litt mindre kniver vil holde, så gjør de sikkert det. I tillegg, hvis du i utgangspunktet er fornøyd med samekniven, og kan tenke deg å vurdere andre merker, så finnes det jo mindre samekniver enn Helle sin. Den tilsvarer vel omtrent Strømeng sin 8-tommer. Strømeng har også 7- og 5-tommere. Disse kan være verdt å vurdere. https://nettbutikk.samekniv.no/standardmodeller
  6. Akkurat i dette tilfellet tipper jeg egen ledning er en fordel. En standardløsning(usb-c e.l.) ville kanskje ikke gitt samme sikkerhet for vanntetthet?
  7. Jeg har aldri knekt koden, når det gjelder Instincten. Det er, overhodet, ingenting instinktivt med den😅 Nå skal det, i rettferdighetens navn, sies at jeg ikke har prøvd så hardt. Jeg har nemlig null tålmodighet med dippedutter, som jeg ikke umiddelbart får grep om🙈 Den gjør alt jeg kjøpte den for å gjøre, men altså, i mine øyne, så tungvint, at den, i realiteten, ikke blir brukt.
  8. Hva er alt for dyrt? Den du linker til, ser ut til å være forrige generasjon Garmin Instinct. Jeg har ei slik, og menyene er så klønete og ulogiske, at det, i mine øyne, gjør at klokka nærmest er for søppel å regne. Hvordan nyere versjoner, hvis det er det, er, vet jeg ikke. Synd, for, ut over det, er klokka grei, til prisen, den. For øvrig, så liker jeg, også, best "analoge" klokker. Det går for det meste i stål, med automatisk urverk. Skal du ha enkel klokke, som er garantert vanntett, så er utvalget klart best med batteri(quartz), om ikke prisen skal noe opp.
  9. De færreste våpenskap, jeg har vært borti, er spesielt tette, men det er klart, noe høyere konsentrasjon, ved en lekkasje, enn i et stort rom, må en vel regne med. Jeg Tviler likevel, helt uvitenskapelig, på at et våpenskap har noe stort potensiale til å bli ei bombe. Tror neste det er større sjanse for at det vil "holde på" eksplosjonen, i stede for at mindre solide strukturer som dører og vinduer fyker av gårde.
  10. Larix

    Turkniv

    Her er det i hvert fall noen eksempler. https://morakniv.se/knivserier/eldris/ Virker kanskje noe klumpete, å ha rundt halsen, men er en praktisk liten kniv, til en ganske fornuftig pris https://no.helle.com/collections/fulltange/products/helle-mandra-1 Helle skriver selv at denne skal kunne henges rundt halsen, så da kan den sikkert der. https://www.casstrom.com/knives/fixed-blad/safari-mini-hunter-orange-g10.html Mener bestemt at jeg har lest at denne kan bæres på den måten, uten at jeg finner direkte info om det, akkurat nå. Her er et eksempel, fra litt lengre unna, og det finnes flere her: https://www.knivesshipfree.com/esee-knives-izula-neck-knife-gray/
  11. Uten å ha lest meg opp, på nåværende spesifikasjoner, så mistenker jeg at det er tykkere lær i Hunter EVO, enn i Titan. Det var i hvert fall det før. Det blir tyngre, mer solide og mer vannmotstandige, men tørker senere, når de først har blitt bløte, med tykkere lær.
  12. Har samme selv, og bruker på tur. Funker utmerket. Dog stiller jeg meg tvilende til hvor bra den er som hammer. Tipper spikeren kommer rimelig fort igjennom panna😅
  13. Hvis Crispi passer foten din, som jo er det viktigste, så er det en utmerket sko. Om noen av de andre nevnte er bedre, er mest snakk om smak og behag. Lundhags er kanskje noe lettere, enn da andre høye alternativene. For øvrig synes jeg det er liten forskjell i praktiske egenskaper. Jeg har ikke Hunter Evo, men har Hunter(eldre modell) og Titan NW. Jeg er veldig fornøyd, og Crispi står ikke tilbake for noen av de andre, kvalitetsmessig.
  14. https://www.obs.no/klar/herreklar/ull-herre/ullundertoy-herre?count=40&brand=JANUS Janus lightwool funker ganske bra, etter min erfaring. Eller så er jeg godt fornøyd med både Aclima Lightwool og Devold Breeze, men jeg er usikker på om de er noe særlig bedre enn Janus, selv om de de dyrere.
  15. Jeg pleier ikke å bælme hele termosinnholdet i en smell😄 Og da holder jo det som er igjen bedre på varmen, hvis det er mer igjen. Skal jeg bare drikke 4 desiliter, på turen, så velger jeg en halvliterstermos.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.