Gå til innhold
  • Bli medlem

Hanssen

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Hanssen

Nylige profilbesøk

462 profilvisninger
  1. Tror du Hubbaen tåler vår og høst også like godt? Med de værutfordringene de årstidene kommer med. Noe annet er at jeg har noen netter i fjellet også, så vil gjerne at teltet skal fungere greit over tregrensen også med vind. Høres ut som det var et litt spesielt tilfelle du hadde da :). Når det er sagt er vel gjerne høyere telt mer utsatt, men det får man tåle
  2. Takk for tips. Det har jeg ikke tenkt på!
  3. Takk for tips. Kommer ikke til å bruke det i sneen nei. Jeg er veldig opphengt i sittehøyde, har bare hatt lave telt siste årene så nå ønsker jeg veldig et telt med god sittehøyde for å kunne kose seg med bok og mat inne på morgenen og kvelden. Litt av planen med teltet er blant annet en tur på opp mot 30 dager. Men mest brukt selvsagt på turer fra 4-7 dager. De to litt dyrere Hilleberg teltene så fantastisk ut. Men godt tips med tarpen, den har jeg jo alltid med uansett. Og et alternativ jeg ikke har tenkt på er jo å bruke den som ekstra fortelt de dagene været tillater det, og det er jo de fleste når man tenker seg om. Drar jo ikke konsekvent på tur når det er meldt det værste været akkurat. Da får jeg heller finne det teltet med størst mulig fortelt ut fra det jeg har å jobbe med. Veldig gode svar her. Og fått noen ekstra tanker og hensyn jeg ikke hadde i starten. Ikke nødvendigvis nærmere en avgjørelse, men klokere på mer å ta i betraktning.
  4. Takk for svar. I grunn fint når man får anbefalt produkter man har studert så nøye allerede :). Men hvor får man tak i dette teltet? Det selges jo ingen steder?
  5. Takker, To innganger kunne vært fint det også. Sett på Hubba Hubba teltene men leser så mye blandede tilbakemeldinger på disse i forhold til stabilitet i vind. Terra ser ut som et fantastisk telt, men litt for tungt og ikke minst noen tusen over avlagt budsjett. Men poenget er godt, trenger i så fall større fortelt da ført opp på listen..
  6. Hjelp folkens! Det er på tide å kjøpe nytt 3 sesongs telt men jeg klarer rett og slett ikke bestemme meg, så jeg trenger tips og erfaringer fra noen. Jeg har selvsagt en del krav som må oppfylles, der av bestemmelsesvegringen. - Et telt stort nok til å sitte i med strak rygg (for en person rett under 180 cm) - Plass til 2 voksne, trenger ikke være veldig god plass. Må selvsagt ha litt romslig(ere) fortelt også til 2 store sekker. - Teltet skal kunne brukes både på fjell og i skog. Må tåle en frisk nord norsk vår eller høst dag både med tanke på regn og vind. - Forbruk opp mot 30 opp og ned monteringer i året. - Vekt ned mot 2 kg, helst under. - Pris. Ikke over 6 000 ord pris. Andre ønskede spesifikasjoner kommer av seg selv om de over fylles Hittill vurdert Hilleberg Anjan 2 og Helsport Reinsfjell 2 en del fram og tilbake. Også sett mye på Ringstind serien, men synes det blir for lavt (?). Ønsker ikke bestille fra utlandet. Forslag til andre modeller? Eller erfaringer råd om de jeg har sett på allerede? Takk
  7. Hei! Er det noen som har vandret i mellom kåfjord og nordreisa, eller er godt kjent i området? Vi er en turgjeng som har sett litt på den turen men er usikker på hvor lang tid vi vil bruke. Ønsker å få gjort en del fiske i vannene mellom de plassene og lurer sånn sett på hvordan fiske er der og? Klarer man for ekspempel 1 til 2 vann dagen samt å komme seg i mellom på en 4-5 dager uten å bare være til fots? Er det en spesiell rute som kan anbefales?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.