Gå til innhold

Chrissoldal

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Chrissoldal

 • Bursdag 01. jan. 1970
 1. Chrissoldal

  Mistet og funnet.

  Fant denne oppe i lia over Gjendesheim helgen 17.9.16. Er den din, fortell meg fargen på karabinen, så får du info om hvordan du kan få den tilbake.
 2. Chrissoldal

  Til dere med Hilleberg telt

  Saitaris på vinteren - uten tvil. Rommerlig inni, og god plass i ytterteltene. Eneste minus med Saitaris er vekten. Bruker vel ca 8-10 minutter på å sette det opp alene. Men man kan sikkert bruke både kortere og lenger tid.
 3. Chrissoldal

  Til dere med Hilleberg telt

  Har hatt endel Hilleberg-telt opp gjennom årene. Unna, Allak, Nammatj 3gt, Kaitum 3 og Saitaris. Har fortsatt de to sistnevnte. Jeg har selv kontaktet Hilleberg angående tørke-opplegg i teltene. Svaret jeg fikk etter kort tid var at folk hadde forskjellige behov, og Hilleberg derfor overlot folk til å fikse noe selv. Kaitum har snor langsgående i taket i innerteltet. Unna og Allak og Saitaris er det påsydd hemper i taket og i midten. På Saitaris har jeg selv sydd på nylon ringer i endene på innerteltet tilpasset et loft fra Fjellräven. I forhold til slarkete duk varierer dette med temperatur, sol og om underlaget tillater at du får strukket teltet godt utover. På de nyere teltene er det påsydde hemper du kan koble glidelåsene på, som låser glidelåshempene sammen nede ved bakken. Beskytter både glidelåsene, duken og mot lyd i sterk vind.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.