Gå til innhold
  • Bli medlem

Lurka

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Lurka

  1. Noen som har noen erfaring med denne brenneren? Ser at den ble testvinner i fjell og vidde sin gassbrennertest i 2013 http://www.dinside.no/921786/denne-gassbrenneren-er-superbillig-og-best-i-test#/. XXL har jo fått den inn nå, etter at den lenge har vært umulig å få tak i... Noen som har testen den over litt tid? Virker jo lovende.
  2. Har en alaska husky hann på 7 år. Flott turkompis og familiehund
  3. Var innom fabrikkutsalget til lundhags i Insjön i Sverige, og endte opp med et par lundhags syncro high og en authentic bukse. Så da er man klar for langtur i sommer!
  4. Hei! Jeg er ny her på forumet, men tenkte å legge ut mine planer for sommeren 2014. Har lenge drømt om å ta meg en hel sommer fri for å være i fjellet med bikkja og fiskestanga. Har derfor satt av hele juli samt siste uken i juni for å kose meg i fjellet. Planen er å starte ved svenskegrensa i femudsmarka et sted og avslutte på vestkapp. Har vært mye i femundstraktene, mye på vestlandet og noen turer ellers i jotunheimen, rondane og huldreheimen. Er det noen som har noen tips til områder man burde unngå på en slik tur? Og eventuelt hvorfor? Ruten er ikke helt satt enda og dette er min første ordentlige langtur, så tar gjerne imot tips!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.