Gå til innhold

anniken

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. anniken

  skal kjøpe meg min første gps. tips?

  Da ble det en etrex 20, virker som er super gps for mitt bruk, spurte masse i butikken og ble enda klokere
 2. anniken

  skal kjøpe meg min første gps. tips?

  Men de kartene på frikart.no, hvordan er de? Jeg skal hovusaklig ha kartene over kristiansand og stavanger for og få kart over hele agder. Er de gode nok for mitt bruk?
 3. anniken

  skal kjøpe meg min første gps. tips?

  Tusen takk! Dette hjalp meg veldig mye. Jeg driver med kadaversøk/sauetilsyn og skal hovedsaklig bruke den til merking på gps, legge inn kordinater og se hvor jeg går henne. Ikke noe avansert bruk.jeg er heller ingen avansert person, så om noen har tips til en gps som passer mitt bruk, hadde jeg blitt glad. Jeg er åpen for tuch og knapper, vil ikke ha en som er så høy i pris.
 4. Jeg har kikket litt rundt, har vert borti litt gps men vil si jeg er veldig fersk. Jeg har sett litt på garmin 62s, virker som en grei gps. Jeg har og sett litt på den i utlandet og ser den er billigere der. Er det noe forskjell på de i usa og de her i norge? Først og fremst kart og språk. Også har jeg ikke blitt så klok på disse kartgreiene enda. Ligger det i gps' n, eller må man kjøpe kart? Jeg har hørt så mye at jeg blir helt forvirra:) Hilsen ferskingen
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.