Gå til innhold
  • Bli medlem

kimble

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om kimble

  1. Artig at dere skulle nevne den turen, gikk den med en kompis forrige helg https://www.fjellforum.no/index.php?app=forums&module=forums&controller=topic&id=17425&highlight= Må si at jeg her helt enig, det var en veldig grei tur. Artig med Snøhetta og moskus.
  2. Jeg prøver å få med noen venner som ikke har gått så mye i fjellet før og ønsker å gi dem en fin opplevelse. Noen som har noen turtips som passer følgende kriterier? Prioritert rekkefølge: * Greit tilgjengelig med offentlig transport fra Trondheim (helst ikke mer enn tre, toppen fire timer unna) * Ikke alt for bløtt og tungt terreng * Kjente landemerker som man "bare må se" På forhånd takk for tips!
  3. Med unntak av litt regn på fredag når vi gikk fra Kongsvoll til Reinhiem og null utsikt fra toppen av Snøhetta ble det en veldig bra tur! På vei ned fra Reinheim gikk vi rett på en Moskusflokk. Grunnen var steinete så vi måtte passe på hvor vi satt beina og når vi så opp stod det en flokk moskus 15 meter fremfor oss Vi rygger ærbødig tilbake noen meter, gravde kameraet opp fra sekken (som selvfølgelig lå helt nederst!), knipset noen bilder og gikk rundt de. For å svare mine opprinnelige spørsmål: Det er veldig flatt og fint å gå fra Kongsvoll til Reinheim med flere fine teltplasser. Etter Reinheim er det noen få plasser på vei opp til Snøhetta, men ikke så mange og det blir selvfølgelig færre jo høyere man kommer. Vi møtte som sagt på moskus, men de var veldig snille Det hadde regnet ganske mye dagene før vi gikk oppover så det var en del mygg og fluer. Heldigvis blåste det akkurat nok til å holde dem unna mesteparten av tiden.
  4. Tusen takk for hjelpsomt svar Nå er det bare å håpe at Yr.no kommer på bedre tanker så det kan bli tur i helga!
  5. Dersom værvarslet blir bedre vurderer jeg og en kompis å ta en tur opp på Snøhetta. Planen er å ta toget til Kongsvoll og følge DNT stien opp til toppen via Reinheim hytta. Ingen av oss har vært i området før, men kartet og ryktet tilsier at det er mye stein. Er det lett å finne noen grønne lommer for telt? Hvordan er det med mygg og moskus? Hvordan er DNT stien? Mye myr? På forhånd takk!
  6. Heisann! Noen som har noen anelse om hvordan forholdene er for en topptur til Snøhetta helt i begynnelsen av juni?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.