Gå til innhold

Bost

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Bost

Nylige profilbesøk

656 profilvisninger
 1. Bost

  Gass; Forbruk vinter?

  Takk! Mye bra læring der. 2x450gr / pers og uke. 3-5ggr sommer-forbruk.. Jeg kjører videre med bensin, men tester kanskje gass på en nær-tur.God tur!
 2. Hei, Hvor mye gass bør jeg beregne per døgn og person for vinter-tur? og sommer-tur? (Hilsen en bensin-fyrer
 3. 1000-Takk for gode og raske svar. Til Lompa; Vi er strengt tatt ikke "i tvil". Vi har våre egne erfaringer og meninger, men tok sjansen på å se hva svar vi fikk her på noen åpne spørsmål. Det viste seg nyttig, selv om mye bekreftet våre erfaringer. Igjen takk for svar.
 4. Hei, Jeg planlegger kite-tur over Hardangervidda. Telt i pulken og fleksibel rute til å følge vinden. Vi har god erfaring med vinterturer med telt, men har kun kitet i to år. Noen spørsmål om utstyr: 1. Hvilken størrelse på kite bør vi velge? (hvis vi kun tar en kite per pers.) 2. Er det rekommandert å ta flere størrelser på kiter? 3. Hvor kraftige skisko bør en velge (Type telemark-tursko "Morgedal" eller lett plast "Scarpa T4" - enda stivere?? Alle tips på avveiing mellom kite-stabilitet og gå-komfort mottas med takk. 4. Hvilken GPS bør en velge? (Har ikke GPS pt, men erfaring med bruk)
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.