Gå til innhold

Anders T

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Anders T

  Hornindalsrokken

  har hele slekta mi derfra, så ja, jeg har vært der. HUsker ikke mye, men er en nokså krevende oppstigning. Men for en utsikt du får hvis du har bra vær. Hornindal må jo kunne sies å ha alt norge kan tilby!
 2. Anders T

  Tur i Jothunheimen

  men er det forbundet med like stor risiko å gå over breen til glittertind som det er å gå over styggebreen til galdhøpiggen, den er jo livsfarlig hvis du ikke vet hvor du skal gå.
 3. Anders T

  Turforslag: Nybegynnertur i Jotunheimen

  Hei... En grei nybegynner tur er en tur som jeg selv skal ta til sommeren. Først en grei regel. Følg turistforeningens stier, de er som regel lagt opp til at alle med en fungerende kropp skal kunne gå den. Så til turen. Jeg skal starte på Juvashytta, gå over Galdhøpiggen, og ned til spiterstulen. Neste dag blir fra Spiter til Glitterheim, her kan du hvis du har lyst og føler at orker gå over glittertind. Men kan være en krevende affære, og ved dårlig vær; Glem det.. ikke noe vits. Deretter fra Glitterheim til Memurubu. Og så fra Memurubu til Gjendesheim. Denne turen vil som du ser ta fire dager, men hvis tar noen avstikkere så kan du fort strekke den ut til en uke. men noe mer enn det, og atpåtil en nybegynnertur tror jeg ikke jeg skal anbefale. Skulle du ha fler spørsmål er det bare å spørre:) mvh. anders
 4. Anders T

  Sekk....igjen

  Ok, vet at dette er oppgulp, men trenger råd fra erfarne fjellfolk som jeg vet finnes her!!! Jeg skal ut å gå i fjellet. Middels oppakning tenker jeg, blir jo gående i en uke-halvannen. Har sett meg ut tre sekker: *Helsport xtrem 90+30L *Lundhags V8 80L *Bergans trollhetta 95L Hvilken bør jeg velge. Er 180 cm høy, og i god form. For dere som lurer. mvh. anders
 5. Anders T

  Tur i Jothunheimen

  tusen takk for svarene. Hadde i utganspunktet ikke tenkt å ha med meg stegjern, så da blir det en brefri tur. I tillegg er det jo ikke å anbefale en tur alene på breer..så vi får se. Nok en gang takk for svar.
 6. Anders T

  Tur i Jothunheimen

  Ok!! Da er det avklart. Jeg skal endelig gå for meg selv i Jotunheimen i sommer. Jeg gleder meg som en liten unge. Har traska i Rondane nå i altfor mange år, og er nesten ikke noe mer å oppdage/bestige. (Nesten ) Min rute blir som følger: Og det er sikkert fler som har gått denne, så vil egentlig ha så mange tips som mulig. Start Juvasshytta over Galdhøpiggen til spiterstulen. Fra spiterstulen til Glitterheim (over glittertind) Fra Glitterheim til Memurubu (tips om topper??) og siste strekke fra Memurubu til Gjendesheim. Over Besseggen. Noe jeg lurer på er om jeg vil ha behov for stegjern i sekken. Vet det er breer opp til både glittertind og piggen, men stegjern?? Hvis noen har forslag til topper, evt. andre ruter jeg kan følge, så gi meg tipsene. Tas imot med stor takk!! mvh. anders t.
 7. Anders T

  Den beste nettbutikken for friluftsutstyr?

  jeg er jo ikke dingsoman...men liker å ha ett bredt utvalg når jeg er inne på sider. Synes også den sida der ser fin ut, i tillegg liker jeg oslo sportslager sine.
 8. Jeg bare lurer på hvilken side som er best når det gjelder utvalg/pris og mulighet for kontakt/service på nett, på friluftsartikler alt fra våpen til regntøy. anders
 9. Anders T

  Gutta på tur

  Tøft gutta!!! Er ikke så ofte man hører om gutter på deres alder som går ut i skog og mark, og selv om dere ikke var ute så lenge, og ikke på den mest "krevende" ruta, lærte dere sikkert masse! anders
 10. Hei, jeg er en gutt på 21 år som har ekstremt lyst til å gå GR 20, på skrå over Korsika. Står skrevet en artikkel om denne turen i det siste nummeret til "utemagasinet". Er det noen her på forumet som har gått denne turen, og som kanskje har noen tips å gi. Er selv i god form, og med en militærtjeneste med ganske mye gåing så tror jeg det skal gå fint, men som sagt, hvis noen har noen tips! Bring it on!!!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.