Gå til innhold
  • Bli medlem

Ingrid-fjell

Passivt medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral
  1. Har planer om å gå normalruten til Stetind neste uke. Noen som vet om det er for mye snø enda?
  2. Jeg har tenkt å gå i den svenke fjellheimen i påsken. Har brukt den svenske kartsiden https://www.geodata.se/GeodataExplorer/ i tillegg til vanlige kart. Noen som kjenner til om det er mulig å lage et linje over strekningen man har tenkt å gå på denne websidem, for så å eksportere dataene til en gpx-fil for å bruke på gps'en?
  3. GR20 ser for krevende ut for meg. jeg satser på en tur fra fjell til sjø. Fra Corte til Porto på vest kysten.
  4. Hei, takk for gode tips begge to! Har kikket på lenkene dere sendte, men fant bare guidede turer. Har imidlertid saumfart på google om andre Korsika-muligheter, og fant et norsk-frank selskap som tilbyr individuelle turer. Har kontaktet dem for å legge opp en ukestur, og det ser bra ut så langt. For andre som kan være interessert i Korsika-fjelltur, her er adressen http://www.corsica-discover.com/korsika-individuell-vandretur/ Er fortsatt interessert i andre som har tips!
  5. Har bestilt flytur til Korsika i juni, og har lyst til å gå i fjellet en ukes tid. Har søkt litt på internett, men finner bare gruppeturer via norske selskap. Har ikke lyst til å være med på fellestur. Noen som kjenner til feks noen lokale selskaper som organiserer for turer på egenhånd, gjerne med bagasjetransport:-) ?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.