Gå til innhold

tommys

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Glemte helt å komme med feedback igjen her. Jeg dro ned til XXL og testet ut en annen pakkpose (av samme type) og fikk konstantert at den jeg først kjøpte faktisk var defekt. Ellers har jeg testet å holde den under vann i ei bøtte, uten at jeg merket noe fukt i det hele tatt etter 4-5 minutter, dog uten at jeg holdt selve rulleåpningen under vann. Uansett, jeg er positivt overraska over produktet, og jeg kommer nok til å pakke soveposen eller klær i denne. Fikk omtrent samtidig pakkposen med ventil fra Exped i posten og må si at jeg også er imponert over denne .
 2. Det har du nok helt rett i. Er man riktig uheldig kan jo det skje. Jeg tenker bare at man har iallefall litt tid på seg om man stropper sekken fast i kano. Kanoen holder seg flytende samt ryggsekken inneholder litt luft så den vil ikke synke rett til bunns med det første. Men absolutt. Ingen av de pakksekkene jeg har tåler å bli senket helt ned under vann. Men om disse posene tåler det enda dårligere enn vanlige pakksekker så pakker jeg heller i andre sekker.
 3. @Grimner: Ok, da har jeg nok bare vært uheldig med den jeg kjøpte. Takk for svar. @Tor Einar: Takk for tipset. Jeg spurte faktisk spesifikt om velt i kano med pakkposer av dette materialet når jeg kjøpte de på XXL. Han hadde selv veltet flere ganger i kano uten å få problemer - men nå ble jeg usikker. Det er iallefall utrolig kjedelig å velte på dag én og deretter måtte bruke en god stund på å tørke absolutt alt av klær. Tror jeg skal fylle opp den minste av posene som jeg vet fungerer og holde den under ei bøtte med vann for å se.
 4. Da blir det nok en tur ned til XXL for å returnere den posen. Takk for tipset angående Exped-posen
 5. Hei! Disse posene med event-bunn er laget slik at luften skal slippe ut gjennom bunnen av posen, mao. er det ikke snakk om rulleåpningen. Hehe, det er slettes ikke viktig hvem som slipper ut mest luft fortest mulig, men dersom jeg skal pakke soveposen hver dag i flere dager, ønsker jeg gjerne å ikke bruke 10-15 min på å pakke soveposen slik at den blir komprimert nok. Det jeg reagerte på er at jeg kan nærmest kjenne luften som strømmer igjennom bunnen på den ene posen, mens på den andre kjenner jeg ingenting. Det tok meg 10 min å klemme ut overflødig luft fra posen etter jeg stappet inn soveposen. Jeg endte uansett opp med å bestille den posen jeg lenket til i mitt første innlegg, så får vi se hva som er best. Ventil eller Event-bunn.
 6. tommys

  norrøna para ranger 120?

  Jeg har Para Ranger og er veldig fornøyd hittil. Kan ikke si noe om slitestyrken, men sekken virker til å være veldig solid. Har gått med den sekken med rundt 30kg over flere dager uten at det skapte store problemer.
 7. Hei! Jeg kjøpte nettopp 2 type pakkposer fra Sea To Summit med eVENT-bunn. Én på 20L uten kompressjonsstropper og én på 30 med kompressjon. Jeg oppdaget nå at på den mindre varianten er det utrolig lett å klemme ut lufta, mens på den store er det nesten umulig. Jeg fylte den med luft og satte meg opp på den, men tør ikke ta i mer da jeg er redd for at den skal ødelegges. Er det noen som har erfaring med disse? Skal det være så stor forskjell fra den med og uten kompressjon? Hvis dette er tilfellet, tror jeg nesten at jeg returnerer den jeg kjøpte og heller satser på noe som denne: http://www.outnorth.no/no-exped/waterproof-telecompression-bag.php?nosto=productpage-nosto-1
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.