Gå til innhold
  • Bli medlem

Torodd Kristoffersen

Passivt medlem
  • Innlegg

    61
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Torodd Kristoffersen

  1. 30 minutter siden, tberg4 skrev:

    Er testet litt nå. Lett å bruke, ikke no stor lyd men helt ok til turbruk.

    jeg ser fordelen med løse batterier .men jeg holder fortsatt en knapp på sony XDR jeg skal på Power på lørdag så da får jeg se hva jeg velger

  2. På 24.11.2017 den 10.55, Per Fredrik skrev:

    Her er dagens tilbud fra Helsport, dette til ettertanke,

    15622719_10155691435257316_5576486706689 · 

    Idag har vi MASSE GODE TILBUD....

    GRATIS NORDLYS2728.png

    GRATIS ØYEBLIKK FORAN BÅLET MED DINE BESTE VENNER1f49a.png💚

    GRATIS STILLHET

    GRATIS SOLNEDGANG1f305.png🌅

    GRATIS SOLOPPGANG1f304.png🌄

    ALT dette kan DU FÅ om du drar ut på tur i dag!
    Vi oppfordrer ALLE til å flykte fra kjøpehysteriet og bruke utstyret dere har og DRA UT I NATUREN OG OPPLEV!1f49a.png💚

    jeg tok heller det tilbudet her så jeg dro på tur på Black fredag rett etter jobben.jeg fikk ikke med meg noe soloppgang men jeg så månen ,og hørte bølgene fra havet så det kan ikke bli så mye bedre fredags kveld det .

    • Liker 2
  3. jeg tok meg en tur på Power og kikket på DAB i dag og kikket på sony XDR som ble spesielt anbefalt her på FF det var god lyd enkel meny liten og smidig så det her blir en klar vinner for min del. men den kostet 899 kr jeg spurte om det var mulig med noe avslag i prisen men der fikk jeg nei . men jeg skal snoke lit på nett det kan jo hende den kommer på tilbud .For jeg må ikke ha den før om 4 uker (jule gave til meg selv)

  4. vinteren så er det mye å tenke på mange små detaljer som kan få turen din til å bli en fantastisk tur

    ta på seg mindre klær når du er ute å går, passe på å ikke bli alt for svett

    få på seg mer klær når du har pause

    jeg har alltid med en sko børste ,for å børste av meg snø når jeg går inn i telte (for snø smelter når du kommer inn i telte)

    jeg kjører dobbelt liggeunderlag

    jeg bleier å sove med brynje bukse, genser ,tova ullsokker å en lue .fungerer greit for meg

    kulde grop

     

    • Liker 1
  5. sitter å planlegger tur i høst ferien 2017. men sitter lit fast i hvor jeg vill ( det er mye å velge i ) men er det noen som har vært på en knall bra kajakk tur så er det bare å si i fra

    her er det litt info om turen

    turen vill vare ca en uke

    vi er 2 stk på turen

    ikke lenger en Trondheim (pga bor i Vestfold)

    det kan godt være bæring av kajakk

    elv med mindre stryk å vann så er det guld

    fiske muligheter

    så har du et tur forslag så er det bare å si i fra så kan jeg kikke lit på karte (beklager skrive feil trynet fult av dysleksi :-)

     

  6. 1 time siden, Wilhelm Advocaat Francke skrev:

    Har fått sydd om min Ringstind 2 til bruk på vinteren. Ikke fått testet den i ekstremvær enda da.

    Sendte inn til Helsport og fikk sydd på stormmatter, ekstra pluggfester, ekstra bardunfester, en ekstra ventil høyere oppe, og byttet til doble stangkopper, så jeg kan bruke to sett med teltstenger.

    Tror nok alldri det vil bli et ordentlig ekspedisjonstelt nei, men skal si det har tålt 20-30 m/s vind uten disse forandringene, så en del skal det nok tåle.

    Time will show i vinter! :)

    her har du gjort store forandringer .men det hørtes veldig dyrt ut .er et lov å spørre hva du betalte for det ? jeg har ringstind 2 selv å kunne tenkt meg å sent de inn for lit modifisering men ikke så mye som deg

  7. 1 time siden, Prebb skrev:

    En trenger ikke å ha en merkelapp på treningen sin for at den skal være nyttig utover formålet om å bli i bedre form. Yoga, Pilates osv er nok gode treningsformer, og treningsfilosofier. Min egen trening er sterkt påvirket av styrke og kroppskontrolløvelser fra både yoga og turn, samt en like stor andel bevegelighetstrening i samme sjanger. For meg er det langsiktige målet å bygge en kropp som tåler de utfordringer livet gir meg, og bygge en kropp for alderdommen. Det er litt tidlig å tenke på det, men samtidig er de mer kortsiktige målene tuftet på ferdighetstrening. Mål som mestring av spesifikke øvelser, bevegelighetsmål og lignende.

    En trenger ikke bruke masse penger på slynger nødvendigvis om man er litt nevenyttig. Noen takkroker og lastestropper fra Biltema gjør samme nytten. I tillegg skal en ikke undervurdere verdien av å gå i oppoverbakker. Kombinerer man dette med systematisk bevegelighetstrening vil man over tid få en smidig og sunn kropp. Når det gjelder bevegelighet er tålmodighet og system ekstremt viktig. Dette er ting som tar fryktelig lang tid å utvikle, men som er verdt det!

    jeg her helt enig at man ikke skal bruke masse penger på trenings utstyr pga at det er et meke .jeg kjøpte det av jobben betalte vel en egenandel på 100 kr så det synnes jeg var helt ok .for meg så har jeg stort sett bare hat gå turer ,svømming .

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.