Gå til innhold

Nima

Passivt medlem
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

186 profilvisninger
  1. Fjellrevens Kajka 65L , har jeg både sett på og prøvd. Men syntes den ligger noe høyt i pris. En annen jeg har titte på er denne.Noen som har noen erfaringer eller kommentarer til denne? http://www.outnorth.no/no-fjallraven/abisko-65-tarmac.php?group=prod_prod_grp-s1/1647
  2. Er på jakt etter en enkel gassbrenner. Moderat bruk, tur med 2-3 personer. Har lest om at noen brennere har tileggsregulering, hva betyr det? Til jul fikk jeg følgende kjelesett, men vet ikke engang om det er brukanes: http://www.xxl.no/Root/Villmark/Kj%C3%B8kken-og-mat/Kjeler%2C-bestikk-og-redskap/mackenzie-Monashee%2C-kjelesett/p/1068705_1_Style Itilfelle, trenger jeg en spesiell brenner/størrelse/effekt for å bruke dette settet? Kan det i det hele tatt brukes med gassbrenner?
  3. Trenger hjelp! Relativt uerfaren med overnattingsturer i fjellet, men nå skal jeg altså kaste meg uti det! Det gledes! Har vært flere steder og prøvd, men enten ligger de utenfor budsjettet mitt, eller så får man så lite hjelp at jeg som "nybegynner" bare blir usikker på hva jeg skal velge. Trenger vandresekk til dame, omlag 60L +. Budsjett: omlag 2K. Kort overkropp og bred over hoftene. Har noen noen tips til sekk som jeg kan reise og prøve?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.