Gå til innhold

Ini

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Ini

Nylige profilbesøk

244 profilvisninger
 1. Ini

  Brøste-vakkerstøylen

  2 dager. (-; Nei, for å være ærlig, to forsøk i to dager . Fjellrypa sa det allerede. Alt avhenge av føre etc. Fra Brøste er det litt over 15 km. En gang jeg starter fra Brøste ( med ryggsekk , vanligvis mer eller mindre 10 kg ) og snoen den faller var tung og vat. Snøen var så tung , at jeg begynte å blir langsommere og langsommere , først ennå 1/2 km/h , men da - i den sanneste betydning av ordet - var jeg stakk fast. Og jeg måtte snu og kjempe ! tilbake Etter noen frost i natten det var gode forholdene på den andre dagen . 6 timer , men to derav trengte jeg for foto-pauser. (-:
 2. Hei deres , Larsdx husker presis riktig. Kortet mangler Bjordalsbu-Breistølen ,kortet endet litt sør for Bjordalsbu. Taste inn "Skarvheimen 2661" , f. eks på google images , så ser du området. Og enda en liten Info for extra trygghet : Sørøst av Kongshelleren (på Volanuten) ligger Skorpebu , en liten nydelig godt utstyrt hytte fra Hol-fjellstyre. WGS84 UTM-UPS: 32v 0433185-6736652 http://www.hol-fjellstyre.no/s_skorpebu.html (Jeg var allerede veldig ! glad , at hytta var der , da jeg var ute i vanskelig vær) Vh Ini (-:
 3. Hei igjen. Noe på spørsmål 2. Jeg kjørte fra Bjordalsbu til Breistølen 4 eller 5 ganger (-: . Fra Stardalsfjell hver gang skred hadde gått inn i Stardøla. Så langt det er mulig gå på østsiden av Stardøla og ikke i mørk . Resten er ikke problem. Du kan se det på http://skredkart.ngi.no/
 4. Hej , jeg gikk i Hallingskarvet flere ganger tidlig i mars og ha krysset Breistølen Breistølen er vinterstengt , men vanligvis var det plass til a parkere bilen . Her er nummeren for kontakt utenom sesongen for å spørre: http://geiterygghytta.turistforeningen.no/cabin.php?ca_id=1126 Men bare noen kilometer av veien 52 mot nord er Borlaug og det er en vandrerhjem . Borlaug hadde ellers åpent året rundt, er absolutt verdt en forespørsel. http://home.online.no/~borvh/Borlaug.html (Beklager min skrivefeil, jeg er ikke en innfødt scandinavisk) Ha det gøy i turplanlegging ; Hilsen Ini
 5. Ini

  Aursjøvegen on Ski?

  Hi , start in Vangshaugen to go to Raubergshytta (March 2011 ) and then go from Raubergsh. to Aursjøhytta and from there down to Bjorli -crossing there to Tafjordfjell , took some hours but possible (-:
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.