Gå til innhold
  • Bli medlem

ekorn

Aktiv medlem
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutral

Om ekorn

Nylige profilbesøk

827 profilvisninger
  1. Tror faktisk jeg bare prøver å montere en YKK aquaseal glidelås på samme måte som man monterer på tørrdrakt. Ved å lime forså å forsterke «sømmen» med tape. Bør sitte greit tenker jeg
  2. Den glidelåsen som allerede er på sekken er laminert på. Er ikke sydd så vidt jeg kan se. så burde jo være mulig om jeg fikk tak i lignende glidelås og tape?
  3. Har en Arcteryx Alpha FL 45 ryggsekk som jeg liker å bruke. Men jeg savner glidelås i siden på sekken noe veldig. har noen tips om hvor jeg kan få montert en vanntett glidelås på denne? Noen som fikser friluftsutstyr i Norge eller lignende. kan skaffe glidelåsen selv, men ønsker jo helst at det gjøres slik at det ligner på hvordan den andre glidelåsen på sekken er. Stoffet er Arcteryx AC2 vanntett en-lags materiale. takker for tips.
  4. Jeg har ikke kvittering lenger og fikk beskjed fra butikken at service senteret er de eneste som kan avgjøre reklamasjoner på Gore tex? Vet ikke om det stemmer
  5. Hei, opplevde at min Arcteryx Alpha Sv jakke de-laminerte på flere forskjellige steder i løpet av sommeren. jakken er knapt 2 år gammel. Sendte den inn til Gore-Tex Service senter i stedet for direkte til arcteryx. Noen som har erfaringer med hvor lang tid det tar for dem å avgjøre en reklamasjon? fikk ikke noe tidsestimat når jeg kontaktet dem. takk
  6. hva er prisen på Helinox kopiene da? Har selv en ground chair som jeg er veldig fornøyd med, men da jeg hadde den med på festival i sommer merket jeg at det var slitsomt å måtte "passe på" den. Hadde vært nice med en lignende stol som var billig til slikt bruk, vanlig campingstol gidder man jo ikke drasse med seg.
  7. Var faktisk med å teste Recon Syncro sekken for en avdeling i forsvaret for noen år tilbake. Eier sekken selv i dag og den er jo helt utrolig mye bedre enn det gamle recon konseptet når det gjelder bærekomfort, men når vi testet den hadde den problemer. Opplevde konsekvent at rammer knakk på helt lik måte som din(både oppe og nede) om de var tungt lastet på vinteren og i tillegg ble brukt til å dra pulk. Spesielt sekker som ble brukt til samband hadde en tendens til å knekke i festet oppe da disse var litt tyngre lastet enn andre. stoffet var også et problem, da dette fort ble slitt gjennom om man bærer kantete ting som rubber mot. Opplevde til gjengjeld aldri noen av disse tingene med den orginale recon packen. Som sagt har jeg selv Recon Syncro og er meget fornøyd med den sivilt, men den har absolutt begrensninger. godt å høre at Norrøna har gode garanti-ordninger på den.
  8. har opplevd at det er fint med 20000 mAh på tur hvor jeg har med flere større enheter som kamera batterier og ipad. Kjøpte mine 2 på jula og er fornøyd med dem. Et tips er å varme batteripakken inne i jakken eller sovepose før og mens du lader, siden kulde minsker kapasiteten.
  9. Har tenkt en liten stund på å prøve å lage en BC fjellskisko av noen gamle Scarpa Mont-Blanc bestigningsstøvler jeg har liggende. Blir isåfall å få en skomaker til å fjerne vibram sålen på støvlene og sette på en BC såle fra en annen sko (om jeg ikke klarer å fa tak i en). Har tenkt at disse skoene ville passe bra som en stiv og stabil BC sko til fjellbruk sammen med BC-Magnum. Tenkte jeg bare skulle høre her først om det er noen som har noen åpenbare opplysninger som gjør at dette ikke vil funke, som jeg har oversett.. Blir jo litt for å stille nyskjerrigheten det prosjektet her da, men om det ikke kommer til å gå uansett så gidder jeg ikke ødelegge skoene i forsøket Bilde av de aktuelle skoene..
  10. Hei, jeg er tidligere eier av et Bergans Cho Oyo telt. Da teltet mitt er forsvunnet er jeg nå på utkikk etter et nytt. Er det noen som vet noe om hvor jeg evt kan få tak i et? Outlet, utenlandsk webshop osv osv. Setter pris på om noen har et tips. Har selfølgelig hørt med bergans direkte. Vet det finnes alternativer men er på utkikk etter dette teltet spesifikt. Håper noen kan hjelpe. Takk
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.