Gå til innhold
  • Bli medlem

Ole Martin Haukland

Passivt medlem
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ole Martin Haukland

  1. Dortase: jeg vurderer å kjøpe nytt telt. Skal brukes sommer, vår og høst. Av og til alene, noen turer med to voksne og noen turer med en voksen og to barn (9 og 11). Blir nok mest brukt undertregrensa, men skal også brukes på høyfjellet. Jeg liker formen på Helsport sitt telt best, men har hørt at kvalitet på Hilleberg er bedre. Ønsket bare å få innspill fra folk med erfaring her inne på fordeler/ulemper med de to teltene. 

  2. Da har jeg undersøkt litt. Endt opp med fiskekort nr 9 i Tinn kommune; Høkja Fiskerlag. Dette kortet er ikke tilgjengelig på inatur.no (såvidt jeg klarer å se), men det skal være mulig å kjøpe kort på Kalhovd.

    Takk for hjelpen, vi gleder oss til vidda for første gang :)

    • Liker 1
  3. Så bra :)

    Dersom  noen av dere har tips om gode fiskevann (jeg vet at det skal litt til å røpe det ;)) og/eller godt redskap å bruke i området på denne tida av året så tas det i mot med stor takk. Det er som sagt første gang jeg er på Hardangervidda og jeg vet ingenting om området annet enn det jeg har lest meg til på nett. Jeg regner med at jeg får kjøpt fiskekort på turisthytta?

    Andre tips tas derfor også i mot med takk.  

     

    Mvh

    Ole

  4. Hei

    I løpet av juli skal jeg på Hardangervidda for første gang. Planen er å tilbringe tre-fire dager litt sør for Kalhovd turisthytte. Ut fra kartet ser det ut som det er mulig å kjøre til et sted som er avmerket som Stengen. Er dette mulig, eller må jeg parkere ved turisthytta og gå derfra?

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.