Gå til innhold
  • Bli medlem

Buste

Passivt medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Buste

  1. Klattermusen har løst dropseat fungsjonen på følgende måte: Buksa har glidelås ned langs hele foten. Selenes festepunkt bakpå ryggen er i den fremre delen av buksa. Man kan dermed glide disse ned på hver side, og innta eggposisjon. Synes og det er litt rart at de har tatt bort klaffen over glidelåsen. Men mitt inntrykk er at buksa holder gjennomgående svært høy kvalitet, også når det gjelder glidelåsene.
  2. Har erfaring med både Bergans og Klättermusen. Har salopettebuksa som var før Freke. Ser at de ikke skiller seg mye fra hverandre. Ut i fra bruksområdet du beskriver vil jeg på det sterkeste anbefale Freke. Dette er en "heavy duty" bukse som tåler utrolig mye juling takket være kevlar forsterkningene på de mest utsatte plassene. Det er og brukt e-vent som etter min mening puster bedre enn både Gore Tex og Dermizax. Den har og en mengde gjennomtenkte detaljer som skiller den fra konkurrentene. Bla. er det strikk nederst på beina som du fester en streng til som vippes under skoene. Dermed slipper du gamasjer. Å sammenligne buksa med en fra Bergans blir som å sammenligne en Rolls Royce med Honda Accord
  3. Her har de 15 % rabatt på Svalbardteltene: http://www.jaktogvillmark.no/ny_side_31.htm
  4. Jeg var selv svært plaget med knærne. I perioder var det umulig for meg å dra på fjelltur. Hadde vondt under kneskålen, spesielt da jeg gikk i nedoverbakke. Gikk til fysioterapeut i noe over to måneder og fikk massarsje samtidig som jeg trente opp knærne. I dag er jeg så og si helt god. Så det er håp selv om det kan føles håpløst.
  5. Synes ikke dere trenger å stresse så mye med smak og godterier på tur. Hovedsaken er at man blir mett. Bruker selv frokostblanding kanskje iblandet litt ekstra ekstra tørket frukt med melkepulver til frokost og lunch. Om vinteren blander jeg dette ut med varmvann. Så spiser jeg gjerne en drytech til middag. Har gjerne sovnet før kveldsmat blir aktuelt. Man kan jo gjerne ta med litt hurtigris eller makaroni for å få mer mat utav drytechen. Porsjonene blir gjerne for små etter en stund. Om man trenger variasjon kan man jo ta med nudler som man knuser slik at det tar mindre plass. Dette kan en jo blande med litt potetstappe om man tror det blir for lite. Etter en slik pose tror (og kanskje noen håper) man gjerne at man aldri mer kan bli sulten. Personlig må jeg innrømme at jeg har endt med å dumpe sjokoladen etter noen dager på tur. Har derfor med minimalt. Høy vekt og tar bare plass men her regner jeg med at andre har andre behov. Fetthungeren blir gjerne borte etter litt melkepulver rørt ut i vann, eller en kopp varm buljong. Konklusjonen min når det gjelder turmat er at man oftest er så sulten at smak får langt mindre betydning enn vekt. Etter 30 min. spising er man like mett om det var godt eller om det smakte jævlig. God tur.
  6. Buste

    Klattermusen.

    Har brukt salopettebuksen Fimbul i tre år og er svært godt fornøyd. Har visst blitt erstattet av en ny modell nå som heter Freke. Buksa har fått kjørt seg uten at det vises noe særlig på den. Det eneste negative jeg kommer på er at ryggen kunne vært litt høyere og at prisen er sinnssyk.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.