Gå til innhold

Mariii

Medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Mariii

Nylige profilbesøk

259 profilvisninger
 1. Bor delvis i finnmark, men det e kun i ferian desverre :/ bor ellers i finnmark! Men kanskje man kunne få til noe alikavell? Når æ bor i finnmark, så e det på skaidi:)
 2. Noen som veit kordan det hær fungere på sommertid da? Har blitt fortalt ( og som det e skrevet ovenfor hær) at nesten hele strekninga e merka, men gjeld det kun på vinteren da?
 3. Æ fær å pendle mellom troms og finnmark, så vil nu si at æ egentlig har ganske mange turmuligheta! Ska se om æ får tak i den boka, så æ får lest litt takk førr tipset!
 4. Hei hei! Mange nyttige tips hær! Takk skal du ha:) Har gått en del på ski, så det e ikje no problem:) Ska sette i gang ganske så snart, motivasjonen e virkelig hær:)
 5. takk for tipset! Ja, sånn som det høres ut nu, så virke det jo veldig greit å følge ei løypa i første omgang:)
 6. Får prøve å finne ut om det e no turisthytte hær i nærheten, og se på saken! Ska ikje krysse aleina, men ilag med pappa. Tanken om guida tur har slått mæ, men koste ikje det en del penga ?
 7. Det e snakk om å krysse finnmarkvidda neste påske, så har ca 1,5 år som æ har lyst til å bruke på trening mot denne turen. Det hær e no æ har hatt lyst til ei stund, men æ e klar over at æ burde samle mæ litt mer erfraring før æ lægg ut på en sånn tur, non tips på småtura?
 8. Hei! Jeg har veldig lyst til å krysse finnmarkvidda på ski, fra Alta til Karasjok. Men har egentlig veldig lite erfaring med utstyr som pulk, rutevalg, hvordan ting jeg må ha med, diverse utstyr osv. Det jeg spesielt lurer på, er hvordan det fungerer med GPS ( er helt fjern på det området). Håper å få denne turen til, og setter pris på svar!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.