Gå til innhold

Maris

Medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Maris

  Nansen eller Cecilie fjellski

  Nå er valget tatt og skiene kjøpt! Det ble Nansen:) Gleder meg til å prøve dem! Takk igjen alle sammen for gode tilbakemeldinger! Veldig bra å få litt mer grunnlag å ta valget på. Spesielt takk til Tessatroll, du har skjønt hva jeg er ute etter!
 2. Maris

  Nansen eller Cecilie fjellski

  Tusen takk alle sammen for nyttige svar! Jeg får gruble litt på hva som er viktigst for meg av bortover eller nedoverski. Jeg har skjønt at Cecilie nok har for lite spenn, så da er den utelukket.
 3. Maris

  Nansen eller Cecilie fjellski

  Takk for svar! Jeg har sett på Amundsen også, men har tenkt at Nansen/cecilie er en bedre ski for meg som pyser i nedoverbakkene, og synes det er vanskelig å svinge. Men ser også at det kan være en fordel med ski som er god på viddene. Nå ble jeg enda mer i tvil:). Det er tross alt færrest nedoverbakker på turene.
 4. Jeg er i tvil om hvilken av disse skiene jeg skal velge. Jeg er 170og 68 kg. Skiene skal både brukes til dagsturer fra hytta, og hyttet til hytte turer med sekk. I følge skivelgeren til Åsnes passer jeg rett inn i høyde/vekt skjemaet til begge skiene, lengde 185. Det jeg lurer på er om Cecilieskiene har for lite spenn for meg, om jeg er for tung for Cecilie-skiene. Butikken har bestilt Crispi Stetind sko som jeg skal prøve idag. Hvis de ikke passer blir det Crispi Sydpolen, den skoen satt godt på min fot. Mvh Mari S
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.