Gå til innhold
  • Bli medlem

Houmb

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Houmb

Nylige profilbesøk

2 478 profilvisninger
  1. Beklager for den tregeste reply i Nato Og riktig God Jul (og etterhvert nyttår) Send gjerne over noen bilder og hva du kunne tenke deg for den. Det blir nok ikke handel riktig ennå da en i overkant saftig bilreparasjon og julefeiring har gnaget godt inn i bufferen min, men det kommer nå stadig lønn inn har jeg erfart, så jeg tar gjerne en kikk på bilder, så sant du da ikke har det veldig travelt med eventuelt salg eller har solgt allerede.
  2. Jeg leter etter en kanomodell til bruk på elv og tjern, som kan ta to + sekker, og muligens hund men ofte bare en gubb + sekk (og noen ganger hund) Jeg skal bruke den til tur og jakt. Padlingen vil være 50/50 elv/innsjø. Tidligere har jeg prøvd en Mad River (Tror det er en Explorer) som en kompis har og den synes jeg har vært god. Den er nok laget for elvebruk. Den har litt rocker (buet kjøl) så den er manøvrerbar i høyeste grad, men er også tålig stabil på innsjøer i lengderetning. Jeg er ingen ekspert men padler med åra på den ene siden, med styretak og jeg greier å svinge, rygge og manøvrerer greit. Jeg skygger ikke unna for elver med litt valser og hvitt på toppene, og manøvrerbarhet er et poeng, men det er ikke noen rodeokano jeg leter etter. Forsøker å vinkle meg inn på et fabrikat og en modell jeg blir fornøyd med, og jeg er glad for alle innspill.
  3. @LinBele Hei! Jeg har begynt å lete etter kano og er derfor nysgjerrig på hva slags erfaringer du har med din Venture-kano etter å ha hatt den en stund? Hvordan har den fungert og på hva slags vann har du brukt den? Er den lettsvingt uten å være ustabil i lengderetning, er den litt eller veldig lettsvingt. Hvordan bruker du den, sitter du på bakre tofta eller fremre (og kjører kanoen bak fram) Jeg leter etter en kano som kan ta to + sekker, og muligens hund men ofte bare en gubb + sekk (og noen ganger hund) Jeg skal bruke den til tur og jakt. Padlingen vil være 50/50 elv/sjø. Tidligere har jeg prøvd en Mad River (Tror det er en Explorer) som en kompis har og den synes jeg har vært god. Den er noen år gammel, og er nok laget for mye elvebruk. Den har litt rocker (buet kjøl) så den er manøvrerbar i høyeste grad, men er også tålig stabil på innsjøer i lengderetning. Jeg er ingen ekspert men padler med åra på den ene siden, med styretak og jeg greier å svinge, rygge og manøvrerer greit. Jeg er ikke lett for litt frisk elv og manøvrerbarhet er et poeng, men det er ikke noen rodeokano jeg leter etter. Forsøker å vinkle meg inn på et fabrikat og en modell jeg blir fornøyd med, og glad for alle innspill.
  4. Herlige bilder og gode innspill! (Beklager tidenes seneste tilbakemelding på et innlegg/svar.) vh Rutilus
  5. Oljeprisen er lav - Blå-blått bruker behov for nytenking som en brekkstang for å herpesere arbeidsmiljøloven og skylde på AP. Pføy!

  6. Buu! Mine beatboxquiztweets med islett av håhåjaja og buskis får ingen respoooons!

  7. RT @Doremus42: Komm.rådgiver i @Justisdep vil ikke diskutere hva regjeringen mener m et sentralt begrep i utvidelsen av politifullmakter. S…

  8. Hvor var du da FrP brakk vettet og personvernet?

  9. RT @IvoNinive: Har endret litt til på bildet til fotballfrue http://t.co/zTgwblq5tI

  10. Vi må aldri glemme poseavgiften Siv Jensen de facto ga oss, som FrP stadig forsøker å juge seg unna ved å skylde på Venstre #vimåaldriglemme

  11. RT @AstorH: Tror folk i nord vil stå godt av "Mons-stormen". Blir verre med folk på twitter som må leve med alle Mons-vitsene.

  12. Jeg må være er rass, ellers hadde vel ikke det jeg trodde var mine venner oppført seg som det.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.