Gå til innhold

kjelyn

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Her på Vestlandet ( Jostedalsbreen/breplatået) slit vi ikkje berre med snøscooterplaner, men og med noko langt meir bekymringsfullt, nemmeleg planer om masseturisme/cruiseturisme på Jostedalsbreen/breplatået. Er bekymringsfullt at rike bedriftseigarar er så egoistiske at dei vil nytte breplatået til masseturisme og pøse på med cruiseturistar i bussar opp på Jostedalsbreen Nasjonalpark/breplatået via ein tunnel til over 275 mill !! For oss som brukar og er glad i Jostedalsbreen er det ein surrealistisk tanke at området vert "mishandla" på denne måten !! Håpar virkeleg det går opp for folk i heile landet kva som er i ferd med å skje på Jostedalsbreen Nasjonalpark/breplatået for her trengs det virkeleg en debatt om konsekvensane/øydeleggelsane av området!! Nasjonalparken er ein av dei lattast tilgjengelege i landet, om ikkje den lettast tilgjengelege( iflg. SNO ). https://www.jolster.kommune.no/artikkel.aspx?mid1=23&aid=1615#.UkK7btP7IgI.facebook Mange flotte ord og formuleringar her for å smiske seg inn på det offentlege og folk flest for å få støtte til prosjektet. Mykje sjølvmotseiing her. Planen er å finansiere prosjektet med offentlege midlar betalt av skattebetalarane.!! Helsing Ein av mange bekymra brukarar av området!
 2. kjelyn

  Motorisert ferdsel i utmark.

  Er trist og unødvendig med motorisert ferdsel i naturen! Det er trass alt ei rekke lukka baner rundt om kor ein kan utfolde seg med snøscooter og andre køyretøy! Motorisert ferdsel bør kunn vere lov i næring,vedlikehald og serving av DNT hytter mm. Her på Vestlandet ( Jostedalsbreen/breplatået) slit vi ikkje berre med snøscooterplaner, men og med noko langt meir bekymringsfullt, nemmeleg planer om masseturisme/cruiseturisme på Jostedalsbreen/breplatået. Er bekymringsfullt at rike bedriftseigarar er så egoistiske at dei vil nytte breplatået til masseturisme og pøse på med cruiseturistar i bussar opp på Jostedalsbreen/breplatået !! For oss som brukar og er glad i Jostedalsbreen er det ein surrealistisk tanke at området vert "mishandla" på denne måten !! Håpar virkeleg det går opp for folk i heile landet kva som er i ferd med å skje på Jostedalsbreen/breplatået for her trengs det virkeleg en debatt om konsekvensane/øydeleggelsane av området!! https://www.jolster.kommune.no/artikkel.aspx?mid1=23&aid=1615#.UkK7btP7IgI.facebook Mange flotte ord og formuleringar her for å smiske seg inn på det offentlege og folk flest for å få støtte til prosjektet. Mykje sjølvmotseiing her. Planen er å finansiere prosjektet med offentlege midlar betalt av skattebetalarane.!! Helsing Ein av mange bekymra brukarar av området!
 3. kjelyn

  Vei til Jostedalsbreen

  Er bekymringsfullt at rike bedriftseigarar er så egoistiske at dei vil nytte breplatået til masseturisme og pøse på med cruiseturistar i bussar opp på Jostedalsbreen/breplatået !! For oss som brukar og er glad i Jostedalsbreen er det ein surrealistisk tanke at området vert "mishandla" på denne måten !! Håpar virkeleg det går opp for folk i heile landet kva som er i ferd med å skje på Jostedalsbreen/breplatået for her trengs det virkeleg en debatt om konsekvensane/øydeleggelsane av området!! Mange flotte ord og setningar i linken til Jølster Næringsforum som du har lagt ut Ove, men dei er jo nødt til å smiske seg inn på det offentlege og folk flest for deit er jo skattebetalarane som må betale det til slutt!! Hårreisande å øydelegge Jostedalsbreen på denne måten! Er berre menn med slips som aldri har brukt og ikkje har eit forhold til området som kan gjere sånt mot naturen https://www.jolster.kommune.no/artikkel.aspx?mid1=23&aid=1615#.UkK7btP7IgI.facebook
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.