Gå til innhold
  • Bli medlem

siggen

Aktiv medlem
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om siggen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Da er det en dag igjen til avreise og vi er 11 deltakere, ledet av Håkon Hesselberg. Følg med på bloggen vår: http://www.aconcagua.no Ønsk oss lykke til Godt Nyttår! Sigbjørn
  2. Hei KJ, Planlegger du å gå ski eller til fots? Jeg har en uke ferie snart (uke 48 tror, må sjekk på jobb , Men vurdere noen dager der oppe...som treningstur med litt snø og kulde (skal til Aconcagua i Januar). Sigbjørn
  3. er litt enig der. det er litt knot. men jeg hører også at det er en super telt i ekstreme forhold. det er vel ikke uten grunn at det står flust av dem rundt i himalaya men å sette det opp alene i sterk vind tror jeg er uaktuelt...
  4. tja. de ligger jo mellom ytter og inner telt...de er bare generelt klossete uansett forhold syns jeg..
  5. Skal til Aconcagua i Januar. Gruer meg til å fikle med de borrelåsene i -x grader og sterk vind!
  6. Jeg kjøpte et brenn nytt VE25 i Mai. De skumklossene var allerede festet i innerteltet, en på hver side. ytterteltet fested i stengene med borrelås. Et fantastisk telt når man er 2 stk forresten. skikkelig luxus.
  7. Fint bilde Eirik. Har du en webside med bilder/tekst fra turen din? Selv drømmer jeg litt. Var på Kili i fjor, og skal til Aconcagua i Dec/Jan. Etter Aconcagua blir det McKinley..så får vi se hvor det bærer hen etter det. Bitt er jeg hvertfall!
  8. Randi Skaug har vel klatret alle 7?
  9. dette ble jo bare latterlig. Uansett. Er det noen som tenker å bestige Aconcagua i slutten av 2009 evt. tidlig 2010 ? Jeg tenker dette. Mine kompiser har trekt seg..men jeg er like gira. Har vært på Kilimanjaro..Er det noen på Vestlandet som har tenkt seg opp?
  10. Hei Gunnar, Vi kjørte Lemosho ruten. Den starter på 2200 ca på søndag morgen. Vi var på toppen fredag morgen. Vi kjørte da følgende: Søndag: 2200-2600m Mandag: 2600-3850m (skipper Shira 2, totalt 9 timers tur) Tirsdag: 3850-4600-3950m Onsdag: 3950-4300-3950m Torsdag:3950-4600m (Barafu Hut) Fredag: 00.00-0600: toppen. nede igjen ca 0830. hvilte i et par timer så ned til 3100. Lørdag: ned til 2200 og tilbake til hotellet. Dette fungerte bra for oss. Formen var variende da vi ankom leirene, men samtlige på min gruppe var i veldig fin form på 4600 hele dagen, og vi hadde heller ikke noe problem med toppen. Jeg har lest at Aconcagua er noe helt annet, så jeg kommer til å lete etter et opplegg der med mye akklimatisering.
  11. Jeg er også enig i Gunnar. Heldigvis hadde jeg den lengste ruten på Kili (Lemosho) hvor det legges ekstra vekt på akklimatisering. Men Elbrus har vel også litt hardere klima, så jeg må si meg enig med Gunnar. Mulig en større opplevelse å ta kili med tanke på omgivelser osv. SS
  12. Øyvind. jeg ville prøvd meg på kilimanjaro først. det er et bra "test-fjell". Jeg var der i september og klarte meg bra, og driver nå og planlegger aconcagua for slutten av 2009 eller så...men jeg litt på tynn is også, mulig noen andre som har vært på aconcagua som sitt første fjell?..
  13. Jeg brukte dem til Kilimanjaro September 2008 og kan bare si at hele opplegget var feilfritt fra dag 1 til jeg var hjemme. Anbefales absolutt.
  14. hei, sjekk ut www.ecoexpeditions.com jeg brukte dem til kilimanjaro i fjor, og var meget fornøyd. de har turer til acongacoa for ca 30.000. jeg vurderer å bruke dem for aconcagua i år..
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.